Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Strik hos FOF

Hækling for begyndere og let øvede

Er du begynder, starter du med at lære de tre grundlæggende masker: luftmasker, fastmasker og stangmasker. Du lærer den magiske cirkel, så du kan hækle rundt til bamser og dyr. Vi arbejder også med at lære oldemorfirkanter til tæpper. Har du styr på maskerne og gerne vil arbejde videre med din hækling, så kom og bliv inspireret af flerfarve-hækling, C2C, vaffelhækling, læsning af mønstre både tekstmønstre og de forskellige masker skrevet i tegn. Har du et projekt, du gerne vil i gang med, eller er du kørt fast i et projekt, så tag det med.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.11.2024 10:00-15:00 Vestre Skole Kirsten Brandstrup

Kirsten Brandstrup

I min familie har håndarbejde altid haft en central plads. Min bedstemor underviste i håndarbejde og jeg var 5 år da jeg lærte at strikke. Min mormor hæklede tæpper til alle i familien, og jeg fik lært at hækle af hende, så jeg kunne hækle mit eget tæppe. Som voksne har min søster og jeg sammen lært at strikke på maskine og vi har mange gode stunder med vores fælles interesse. Jeg har været på utallige kurser og højskoleophold hvor strik har været på skoleskemaet. Jeg underviser nu i både strik og hækling. Jeg kan rigtig godt lide at undervise nybegyndere i hækling, og se andre blive fyldt af den glæde, der gik i arv til mig fra min bedstemor og mormor.