Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Italiensk A1

Sprogbruger med basiskundskaber

Kurset henvender sig til dig, der har lidt kendskab til det italienske sprog i forvejen og nu ønsker at lære mere.
Du kan forstå meget enkle ytringer og sætninger på italiensk, når folk taler langsomt og tydeligt. Du kan desuden føre enkle samtaler, stille og besvare enkle spørgsmål omkring dagligdagsemner med et begrænset ordforråd. 

Undervisningen

Der lægges vægt på det kommunikative gennem arbejde med enkle dialoger.
Du opnår kendskab til den grundlæggende italienske grammatik gennem arbejdet med en basisgrammatik.

Målet for dette kursus er at opbygge et basalt ordforråd på italiensk inden for dagligdagssituationer, og samtalen bliver sjovere, når man kan begå sig bare en smule på italiensk.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.

Information

  • Dato 05.09.2024-05.12.2024
  • Adresse Ørkildskolen afd. byen
    Skolegade 2
    5700 Svendborg
  • Lokale A203
  • Bemærkninger På dette italiensk A1 starter vi helt bogstaveligt fra 0. Da kurister der går på dette hold kommer lige fra A0. Vi tager dig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal og små sætninger.Vi bygger et solidt fundament du kan bygge videre på, hvis du fortsætter på vores øvrige niveauer, eller kaster dig ud på sprogrejsen på egen hånd.Italiensk A1 er altså for dig, der har mod på at lære et nyt sprog fra bunden af, så du kan skabe gode minder, relationer og oplevelser når du rejser ud.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 19:00-20:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
2 Torsdag 12.09.2024 19:00-20:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
3 Torsdag 19.09.2024 19:00-20:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
Se alle Se færre
Giansandro-Locatelli-billede-Italiensk

Giansandro Locatelli

Jeg er Italiensklærer, med en kandidatuddannelse i økonomi fra Universitetet i Bergamo, efterfulgt af et job i EU Kommissionen og i Den Europæiske Revisorforening i Bruxelles.
Jeg har undervist hos FOF Svendborg i fem år. Derudover har jeg undervist i italiensk både til erhvervssprogkurser og privat. Min solide undervisningserfaring stammer fra min tid som vikarlærer på diverse italienske gymnasier og fra internationale aktiviteter i et multisproligt miljø i Bruxelles - mest relaterede til økonomiske emner – som bestod af at koordinere arbejdsgrupper og møder med EU-institutioner samt arrangere seminarer, workshops og holde foredrag.
Jeg er selvstændig revisor med italiensk statsautorisation og jeg er ansvarlig for Italien for en dansk virksomhed aktiv i vindmøllebranchen, hvor jeg bl.a. er involveret i detaljerede oversættelsesprojekter. Jeg er altså i kontakt med hele Italien på en daglig basis, og rejser derfor ofte dertil. Jeg står for at organisere initiativer, som fremmer dansk-italiensk kulturudveksling.