Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Italiensk A2

Sprogbruger med basiskundskaber

Dette kursus er en fortsættelse af A1, og henvender sig derfor til dig, der har noget kendskab til det italienske sprog og ønsker at lære mere.
På dette niveau kan du allerede forstå og samtale på italiensk om kendte dagligdagssituationer med et begrænset ordforråd og læse enkle og korte tekster.

Undervisningen

Der lægges vægt på det kommunikative gennem arbejde med dialoger, lytteøvelser og samtale inden for et kendt område. Der arbejdes med den grundlæggende italienske grammatik, og kendskab til italiensk kultur, aktuelle samfundsforhold og historie indgår som en del af kurset.

Målet for dette kursus er, at du opnår et større ordforråd, der sætter dig i stand til at forstå og udtrykke dig på italiensk i samtaler om dagligdagssituationer i et elementært sprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.

Information

  • Dato 05.09.2024-05.12.2024
  • Adresse Ørkildskolen afd. byen
    Skolegade 2
    5700 Svendborg
  • Lokale A203
  • Bemærkninger For dig, som har et lille kendskab til italiensk svarende til 2 - 3 års aftenskoleundervisning. Der lægges især vægt på at opnå god udtale, forståelse for sprogets opbygning og udvider ordforrådet og øver os i samtalesituationer. Vi bygger videre på den grundlæggende grammatik, også ved hjælp af musik, videoer, aviser. Vi arbejder i “Passaparola 2”. Vi bruger lærebøgerne “Passaparola 2” og “Passaparola 2 skriftlige øvelser”. Hvis du ikke allerede har bøgerne, skal du anskaffe dem før kursusstart. Vi anbefaler at bestille dem på www.systime.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 17:00-18:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
2 Torsdag 12.09.2024 17:00-18:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
3 Torsdag 19.09.2024 17:00-18:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
Se alle Se færre
Giansandro-Locatelli-billede-Italiensk

Giansandro Locatelli

Jeg er Italiensklærer, med en kandidatuddannelse i økonomi fra Universitetet i Bergamo, efterfulgt af et job i EU Kommissionen og i Den Europæiske Revisorforening i Bruxelles.
Jeg har undervist hos FOF Svendborg i fem år. Derudover har jeg undervist i italiensk både til erhvervssprogkurser og privat. Min solide undervisningserfaring stammer fra min tid som vikarlærer på diverse italienske gymnasier og fra internationale aktiviteter i et multisproligt miljø i Bruxelles - mest relaterede til økonomiske emner – som bestod af at koordinere arbejdsgrupper og møder med EU-institutioner samt arrangere seminarer, workshops og holde foredrag.
Jeg er selvstændig revisor med italiensk statsautorisation og jeg er ansvarlig for Italien for en dansk virksomhed aktiv i vindmøllebranchen, hvor jeg bl.a. er involveret i detaljerede oversættelsesprojekter. Jeg er altså i kontakt med hele Italien på en daglig basis, og rejser derfor ofte dertil. Jeg står for at organisere initiativer, som fremmer dansk-italiensk kulturudveksling.