Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Italiensk C1

Italiensk C2 er for dig, der ønsker at vedligeholde dit høje niveau af italiensk.

På dette niveau kan du kommunikere på et næsten perfekt niveau. Du kan udtrykke dig flydende og præcist om alle emner og forstå selv de mest komplekse og abstrakte former for talesprog. Det er som at være en fuldstændig flydende og indfødt taler af sproget.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 04.09.2024-04.12.2024
  • Adresse Ørkildskolen afd. byen
    Skolegade 2
    5700 Svendborg
  • Lokale A203
  • Bemærkninger For dig med en grundlæggende forståelse af sproget svarende til mindst 6 års aftenskoleundervisning. Vi udvider vores ordforråd og øver os i samtalesituationer. Vi fortsætter med bøger, noveller og andre tekster, suppleret med relevant grammatik og lytteøvelser fra “Passaparola 2”. Stadig med hovedvægten på det talte sprog og med selvstændige indlæg fra kursisterne.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 19:00-20:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
2 Onsdag 11.09.2024 19:00-20:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
3 Onsdag 18.09.2024 19:00-20:45 Ørkildskolen afd. byen Giansandro Locatelli
Se alle Se færre
Giansandro-Locatelli-billede-Italiensk

Giansandro Locatelli

Jeg er Italiensklærer, med en kandidatuddannelse i økonomi fra Universitetet i Bergamo, efterfulgt af et job i EU Kommissionen og i Den Europæiske Revisorforening i Bruxelles.
Jeg har undervist hos FOF Svendborg i fem år. Derudover har jeg undervist i italiensk både til erhvervssprogkurser og privat. Min solide undervisningserfaring stammer fra min tid som vikarlærer på diverse italienske gymnasier og fra internationale aktiviteter i et multisproligt miljø i Bruxelles - mest relaterede til økonomiske emner – som bestod af at koordinere arbejdsgrupper og møder med EU-institutioner samt arrangere seminarer, workshops og holde foredrag.
Jeg er selvstændig revisor med italiensk statsautorisation og jeg er ansvarlig for Italien for en dansk virksomhed aktiv i vindmøllebranchen, hvor jeg bl.a. er involveret i detaljerede oversættelsesprojekter. Jeg er altså i kontakt med hele Italien på en daglig basis, og rejser derfor ofte dertil. Jeg står for at organisere initiativer, som fremmer dansk-italiensk kulturudveksling.