FOF holder lukket på grund af efterårsferie fra og med den 11. oktober til og med den 20. oktober.
FOF holder lukket på grund af efterårsferie fra og med den 11. oktober til og med den 20. oktober.
På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug af bønner samt, hvordan du kan optimere næringsindholdet i søde sager, så protein- og kostfiberindholdet bliver højere og derved giver en større mæthedsfornemmelse. Derudover laver vi forskellig brød med bønner, linser og ærter.
Kom til en aften i bælgfrugternes selskab og lær at lave kager, desserter og konfekt med bønner, linser og ærter.
Udgifter
Prisen er inkl. råvarer.
Medbring
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer.
Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 29.11.2024 | 17:30-21:30 | FOF Vindegade 74 | Liv Teilmann |
Uddannelse: Jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed.
Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends. Jeg finder glæde i at tilrettelægge forløb og at undervise forskellige målgrupper.
På mine hold indtænker jeg – foruden kompetencer i madlavning – altid sundhed, ny læring og fællesskab.
Jeg har desuden arbejdet med:
• Opskriftsudvikling
• Madterapi (terapi ved forstyrret spisning)
• Vanecoaching ved vægttab
• Rygestopkonsulent i Københavns kommune
Undervisningserfaring: Jeg har undervist på aftenskolen siden 2018.