Skip to content

FOF holder lukket på grund af efterårsferie fra og med den 11. oktober til og med den 20. oktober.

Bag med bælgfrugter

Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i brød, bagværk og desserter?

På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug af bønner samt, hvordan du kan optimere næringsindholdet i søde sager, så protein- og kostfiberindholdet bliver højere og derved giver en større mæthedsfornemmelse. Derudover laver vi forskellig brød med bønner, linser og ærter.

Kom til en aften i bælgfrugternes selskab og lær at lave kager, desserter og konfekt med bønner, linser og ærter.

Udgifter
Prisen er inkl. råvarer. 

Medbring
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.

Information

  • Dato 29.11.2024-29.11.2024
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Prisen er inkl. råvarer. Medbring gerne egne drikkevarer. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 29.11.2024 17:30-21:30 FOF Vindegade 74 Liv Teilmann

Liv Teilmann

Uddannelse: Jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed.
Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends. Jeg finder glæde i at tilrettelægge forløb og at undervise forskellige målgrupper.
På mine hold indtænker jeg – foruden kompetencer i madlavning – altid sundhed, ny læring og fællesskab.

Jeg har desuden arbejdet med:
Opskriftsudvikling
Madterapi (terapi ved forstyrret spisning)
Vanecoaching ved vægttab
Rygestopkonsulent i Københavns kommune

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på aftenskolen siden 2018.