Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Koreansk aften

Tag med til Korea

Vi tager på denne fredag aften en tur til Korea. Vi vil starte med en introduktion til det koreansk køkken, og hvordan deres smage bliver kombineret i de 3 retter vi skal lave.

Vi skal i grupper lave følgende menu:

Forret + hovedret
Yachaejeon – Koreansk grøntsager pandekager med sovs af soyasauce og sesamolie
Bibimbab med bulgogi – Ris skål med marineret oksekød, kimchi og grøntsager

Dessert
Matcha Millie Crepe

Udgifter
Prisen er inkl. råvarer. 

Medbring
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.

Information

  • Dato 01.11.2024-01.11.2024
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Prisen er inkl. råvarer. Medbring gerne egne drikkevarer. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 01.11.2024 17:30-21:30 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen

Linh Jeppesen

Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.