Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Dette asiatiske madkursus fokuserer på forskellige former for dumplings fra forskellige lande så som Hacao (Kina), Gyoza (Japan) eller Banh Bao (Vietnam). Vi vil fokusere på, hvordan forskellige teknikker og ingredienser ændrer madens smag og tekstur.
Vi snakker også om, hvordan vi kombinerer dumplings og bao som forret og hovedret. Det er en inspiration til forskellige måder at anrette din mad og overraske dine gæster.
Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100,- afregnes direkte med underviseren.
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer.
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 13.05.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
2 | Tirsdag 27.05.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
3 | Tirsdag 10.06.2025 | 17:30-21:00 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.