Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
...fra forskellige slags mel til forskellige teknikker til at forberede og tilberede dem.
På dette kursus vil vi fokusere på populære nudler fra østasiatiske lande så som Japan, Korea og Vietnam. Vi vil stifte kendskab til og eksperimentere med nudler og andre ingredienser for at forstå, hvorfor forskellige nudeltyper bruges i bestemte retter, og hvordan vi laver mad med dem.
Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100,- afregnes direkte med underviseren.
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer.
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 22.04.2025 | 17:30-21:00 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
2 | Tirsdag 06.05.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
3 | Tirsdag 20.05.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.