Skip to content

Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.

Nudler - ulige uger

Alle lande har deres egne nudler...

...fra forskellige slags mel til forskellige teknikker til at forberede og tilberede dem.

På dette kursus vil vi fokusere på populære nudler fra østasiatiske lande så som Japan, Korea og Vietnam. Vi vil stifte kendskab til og eksperimentere med nudler og andre ingredienser for at forstå, hvorfor forskellige nudeltyper bruges i bestemte retter, og hvordan vi laver mad med dem.

Udgifter

Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100,- afregnes direkte med underviseren.

Medbring

Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet

OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator. 

Information

  • Dato 22.04.2025-20.05.2025
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100 afregnes direkte med underviseren. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.04.2025 17:30-21:00 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen
2 Tirsdag 06.05.2025 17:30-20:40 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen
3 Tirsdag 20.05.2025 17:30-20:40 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen

Linh Jeppesen

Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.