Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Tai chi i FOF

Da Mo Qigong

Qi Gong for dig, der gerne vil stresse af og få ny energi 

Qi Gong arbejder med en syntese af Energi, Opmærksomhed og Krop. Her kan du lære en enkel Qi Gong, Da Mo Juang Qi Gong, som er meget udbredt i Østen.

Den bruges både af kampkunstudøvere og mennesker med f.eks. rygproblemer.
Den styrker muskler og sener, knogler, indre organer (specielt nyrerne) samt menneskets omhyllende organ, huden.

Da Mo Juang Qi Gong

lærer dig at udvide både din indre og din kropslige spændvidde, og du vil gennem din egen træning opdage, at Qi Gong kan give dig kontakt til en energi, der alt for sjældent udnyttes.

Kurset giver dig en grundig indføring i teknikken. Det er muligt at købe en træningsmanual på kurset. Info på www.damoqigong.dk

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 27.10.2024 12:30-15:00 FOF Vindegade 72 Bjørn Darboe Nissen

Bjørn Darboe Nissen

Det er et mærkværdigt paradoks at lære Tai Chi. For man starter med at tro, at man skal lære det – og opdager så langsomt, at kroppen selv indeholder skjulte kræfter, der kan aktiveres. Den energi Tai Chi kan give, kan derfor sammenlignes med de ulmende gløder gemt under aske. Man opdager først energien eksisterer, når et svagt vindpust vækker dens skjulte varmende glød.

På det personlige plan som underviser hos FOF er det at sætte mennesket i forbindelse med sine egne selvhelbredende kræfter en langsom og dyb læreproces – og dybt tilfredsstillende.

Bjørn Darboe Nissen, Tai Chi-instruktør 

Baggrund

  • Uddannet hos Tai Chi-Mester Tung Kai-Ying fra Los Angeles, USA
  • Tai Chi-instruktør hos en bred vifte af virksomheder, institutioner og organisationer
  • Undervist i Tai Chi & Qigong i mange sammenhænge i mere end 30 år