Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Spil i band FOF

Akustisk Samspil

Weekend-samspil

På dette kursus har du mulighed for at musicere sammen med andre; duo, trio…
Første gang fastlægger vi programmet ud fra vores forudsætninger. Du medbringer dit instrument, som også kan være din stemme.
Målet er at optimere musikglæden via gehør (med eller uden noder) og fremme lydhørheden over for hinanden, så der opnås en frugtbar, dynamisk sammenhæng, hvad enten vi spiller børnerim, jazz, folkemusik, klassisk eller skaber vor egen musik pr. intuition.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.10.2024 12:00-14:15 FOF Vindegade 72 Anne Bertelsen

Anne Bertelsen

Anne Sophie er uddannet lærer med musik, som liniefag. Herefter har hun videreuddannet sig, bl.a. som antroposofisk musikpædagog og taget diverse masterclass og kurser indenfor sang og instrumentalspil; som musikpædagog, såvel som udøvende musiker.

Hun var dog allerede før sin uddannelse i gang som udøvende musiker, spillemand, såvel som violinlærer. Hun modtog sin klassiske undervisning og første elever som studerende hos violinprofessor Martin Andersen. Og har haft violinelever lige siden (42år).

I dag underviser hun udover violin, i sang, guitar, ukulele, blokfløjte og ensemblespil. Anne Sophie er derudover også kordirigent for Hobla Koret.

Hun har mangeårig erfaring med sang og instrumentalundervisning, kor og samspil. Derfor kan hun tilbyde en kompetent og varieret undervisning, så du med din musiceren også kan indgå i musikalsk samspil med andre.