Skip to content
Foredrag om ryggen med Hanne Jensen hos FOF København

Pas på ryggen! Bliv klogere på din krop

Kom til et foredrag, der sætter din krop i fokus både på jobbet, i fritiden, og når du træner.

Det er velkendt, at den største årsag til sygefravær på jobbet er problemer med nakke, skuldre, hofter, knæ og især ryggen. Dette foredrag vil give dig en større viden om og indsigt i din krop, hvilket er en forudsætning for, at du kan undgå overbelastninger i hverdagen.

Det er overbelastninger på dit job, i fritiden og under træning, der på kortere sigt fører til smerter, symptomer, skader og sygdom. På længere sigt vil det føre til en al for tidlig og unødig nedslidning.

Til dette foredrag får du bl.a

  • Et overordnet indblik i kroppens anatomi og funktion, så du ved, hvordan kroppen bør bruges, og hvordan de enkelte kropsområder bør trænes.
  • En gennemgang af de enkelte kropsområder, og hvordan de hænger sammen og påvirker hinanden.
  • Tips til hensigtsmæssige arbejdsstillinger – både stående og siddende.
  • Inspiration til, hvordan du let kan flette træning og små øvelser ind i din hverdag, herunder på arbejdet uden at du skal bruge ekstra tid på træning.
  • Bud på sunde kropsvaner.
  • Konkrete bud på, hvordan du kan opnå en stærk kropsholdning.

Afspændingspædagog og stifter af Den Mobile Rygskole, Hanne Jensen, giver dig over to timer inspiration til, hvordan du kan forebygge, afhjælpe og helt slippe af med smerter og symptomer. Der skal typisk kun få justeringer til i din hverdag og måden, du bruger og træner kroppen på, for at du kan opnå en større livskvalitet.

Værd at vide

Foredraget foregår i FOF København og Nordsjællands skønne bevægelseslokaler i det nyåbnede Aftenskolernes Hus i København NV.

Hanne Jensen

Hanne Jensen er stifter af Den Mobile Rygskole. Hun er uddannet afspændingspædagog og har over flere år videreuddannet sig til at undervise specifikt i rygtræning. Hun har udviklet konceptet »Din krop er din fremtid«, som danner baggrund for alt hendes undervisning, foredrag og kurser. Som deltager på hendes forløb opnår du en viden om kroppen, der gør dig i stand til at opnå og fastholde en stærk krop på kort og lang sigt samt forebygge for tidlig nedslidning. Ergonomi og kropsholdningstræning er altid en fast del af Hannes træningsforløb.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.10.2024 19:00-21:00 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Hanne Jensen
Underviser

Hanne Jensen

Hanne Jensen er stifter af Den Mobile Rygskole. Hun er uddannet afspændingspædagog (psykomotoriske terapeut) og har over flere år videreuddannet sig til at undervise specifikt i rygtræning. Hun har udviklet konceptet »Din krop er din fremtid«, som danner baggrund for hendes undervisning, foredrag og kurser. Deltagerne opnår en viden om kroppen, der gør dem i stand til at opnå og fastholde en stærk krop på både kort og lang sigt og forebygge for tidlig nedslidning. Træning i ergonomi og kropsholdning er altid en fast del af Hannes træningsforløb.