Skip to content
Sund og frisk hjerne

Sund og frisk hjerne

Vil du gøre en ekstra indsats for at bevare en sund og velfungerende hjerne og reducere risikoen for at udvikle en demenssygdom? Så skal du høre om den sunde hjerne, samt hvorfor risikoen for udvikling af demens øges med alderen. 

Du vil få tip til, hvad du umiddelbart kan gå hjem og gøre for at reducere risikoen for demens og dermed bevare en sund, frisk og funktionsdygtig hjerne længst mulig. Vidste du for eksempel at mundens sundhedstilstand har betydning for den sunde hjerne?

Tove har fra sit arbejde stor erfaring med og fokus på forebyggelse af demens, samt hvad man kan gøre for at bibeholde en sund mund og en sund hjerne. Rigtig kost og livsstil er hovedingredienserne. 

Tove er ernæringsterapeut, og hendes oplæg er baseret på viden om funktionel medicin.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 17:00-19:00 Byens Hus, Hellerup Tove Larsen
Underviser

Tove Larsen

Uddannelse: Jeg er uddannet Alexanderlærer på Alexanderskolen i København ved Joseph Artzi og har arbejdet med teknikken i syv år.

Andre faglige kvalifikationer: Tidligere er jeg uddannet fra Handelshøjskolen i København og har i en lang årrække arbejdet indenfor IT og ledelse.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011, hvor jeg har arbejdet med Alexanderteknik. Derudover har jeg tidligere undervist indenfor IT- og lederudvikling.

Andet: I dag arbejder jeg som Alexanderlærer og studerer sideløbende ernæringsterapi (funktionel medicin) på CET – Center for Ernæring og Terapi.