Skip to content
Lær at lave spil i Roblox

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Spiludvikling i Roblox – fra 12 år

På dette kursus dykker vi ned i verdenen af Roblox-spiludvikling, hvor sjov, spænding og læring går hånd i hånd.

Du vil få muligheden for at skabe dine egne spil i Roblox, som er en rigtig god og populær platform til spiludvikling. Gennem kurset vil vi udforske forskellige discipliner og metoder, der er afgørende for at skabe et spil. Udover at arbejde med Roblox, vil du også blive introduceret til koncepter som idéudvikling, lyd og ikke mindst 3D i programmet Blender.

Undervisningen vil være en blanding af små projekter og længerevarende projekter, som kan strække sig over flere uger. Gennem disse projekter vil du lære grundlæggende logiske metoder og kreative principper, der er essentielle for spiludvikling.

Det er en fordel at have erfaring med platforme som Scratch eller lignende, men det vigtigste er din interesse og tålmodighed til at skabe spil.

Medbring

Egen bærbare computer, oplader, høretelefoner samt en mus. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer og sunde snacks. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer og sunde snacks.

Værd at vide

Vi arbejder med følgende softwares: Roblox Studio og Blender.

Link til at downloade Roblox studio her.

Link til at downloade Blender her.

Kurset er for børn uden voksne, og tilmelding skal ske i barnets navn. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier. Af hensyn til planlægning lukkes kurset for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 17:50-19:30 Bagsværd Skole Atle M.G. Winther
2 Torsdag 12.09.2024 17:50-19:30 Bagsværd Skole Atle M.G. Winther
3 Torsdag 19.09.2024 17:50-19:30 Bagsværd Skole Atle M.G. Winther
Se alle Se færre
Atle Winther underviser hos FOF København
Underviser

Atle M.G. Winther

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2016 fra folkeskole- til universitetsniveau, heriblandt Coding Pirates, Coding Class CPH, Rygaards Internationale Skole, Gifted Children, Syddansk Universitet og har været vidt omkring som gæstelærer på folkeskoler. Sideløbende med min undervisning kører jeg også workshops i foreningen Gifted Children. Derudover er jeg fast tilknyttet som underviser på Søstjerneskolen og Højer Design Efterskole. Jeg synes den fedeste gruppe at undervise er børn og unge, fordi de er så nysgerrige og ivrige efter at lære stoffet at kende. Jeg ser først og fremmest programmering som et kreativt fag, hvor man kan udfolde sig og dykke ned i sine koder, mens man har det sjovt med det.

Andre faglige kvalifikationer: Selvstændig - her fra har jeg masser af erfaring med mig i bagagen, indenfor bl.a. iværksætteri, innovation og projektledelse. Jeg har undervist og arbejdet med en bred vifte af programmeringssprog.