Skip to content
Billedkunst-for-boern-Charlotte-Selvig

Billedkunst for børn 9-13 år

Elsker dit barn at tegne og at være kreativ?

Tegning udvikler børns evne til at koncentrere sig og deres øje-hånd koordination.

På dette hold fordyber vi os i sjove kreative processer med tegning, og vi bruger fantasien og forbedrer samtidig vores tegneteknik.

Der er også god tid til at hygge os i dejlige omgivelser med fokus på fællesskab. Sammen skaber vi et rum til fordybelse, hvor vi udvikler os fra det udgangspunkt vi har. Alle kan være med.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 15:30-17:30 Byens Hus, Hellerup Helle Witte
2 Mandag 16.09.2024 15:30-17:30 Byens Hus, Hellerup Helle Witte
3 Mandag 23.09.2024 15:30-17:30 Byens Hus, Hellerup Helle Witte
Se alle Se færre
Helle Witte
Underviser

Helle Witte

Helle Witte er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze i 1998. Hun har siden arbejdet med kunst, maleri, scenografi, udsmykning, indretning, undervisning, kunstrejser, illustrationer og alt muligt andet, der kræver et visuelt ind- og udtryk.

Som barn gik Helle Witte på steinerskole i Gentofte. Siden tog Helle til Italien for at videreuddanne sig som kunstner. Siden studieårene i Firenze har Helle boet og arbejdet i flere byer i Italien, Spanien og Frankrig. I dag er helle bosat i Gentofte, og vi er så heldige, at hun underviser her hos FOF Nordsjælland.

 

»Jeg bruger samtidig hele mit erfaringsfelt inden for farver, valør, lys og skygge mm. qua min uddannelse som professionel billedkunstner fra et meget naturfagligt og teknisk præget universitet som kunstakademiet i Firenze og de renæssance-inspirerede observeringsteknikker som blev brugt af Michelangelo og Leonardo Da Vinci med flere.«