Skip to content
graffiti for børn

Lav dit eget graffiti-piece fra 10 år

Er du klar til at male et rigtig graffiti-piece?

På dette kursus kommer du ud og prøver at male et rigtigt graffiti-piece. Med tasken fuld af spraydåser skal vi male på Bolsjefabrikkens lovlige murer. Her skal vi samarbejde om at male en væg, og alt hvad det indebærer af outlines, whitelines, aura, fyld og baggrund. Når du ikke lige maler på det store fællesvæk, bliver der også rig mulighed for at tagge, male throw-ups eller lave stencils. Bolsjen har masser af plads til malere med store drømme og gode ideer.

På dette kursus går vi fra skitse til færdigt piece. Vi mødes over tre gange i løbet af en uge. Første gang mødes vi for at tegne graffiti og planlægge vores piece. Anden og tredje gang mødes vi på Bolsjefabrikken, hvor vi skal male vores fælles skitse.

Du lærer bl.a. elementært kendskab til en spraydåse. Vi skal prøve dåser med lavt og højt tryk, og vi skal lære at bevæge spraydåsen, så vi får rene og fine streger uden for mange flydere og smuds. Og vi skal prøve forskellige slags dyser til at male detaljeret og fylde ud.

Dette kursus er tænkt til dig, som kan lide at skitsere graffiti og er klar på næste skridt. Kurset henvender sig til dig, som allerede har deltaget på tegneholdet, eller som har bred erfaring i at tegne graffiti derhjemme. Man er velkommen til at kontakte underviseren, hvis man er i tvivl om eget erfaringsniveau.

Program

1. Mødegang: Forberedelse og skitsering.

2. Mødegang: Grunding af væg, male piece del 1.

3. Mødegang: Male piece del 2.

Medbring

Malertøj og varmt tøj, tegnegrej, evt. madpakke og drikkedunk.

Værd at vide

For adresser se venligst bemærkningsfeltet.

Kurset er for børn uden voksne, og tilmelding skal foretages i barnets navn.

Kurset er inkl. materialer. En del af kursets gebyr går til indkøb af spraydåser, dåser, grunder og malerruller, og alle deltagere får et udvalg af spraydåser til rådighed. På kurset indgår disse spraydåser både i den fælles opgave, men også til leg og afprøvning. Spraydåserne må kun bruges på nævnte steder vist af underviseren. Hvis man derudover ønsker at tage overskydende spray med sig hjem, så beder vi om skriftlig tilladelse fra forældre, som sendes til underviseren på mail.

Om Bolsjefabrikken: Bolsjefabrikken er et brugerstyret kulturhus, som ligger lokaler til mange forskellige aktiviteter. Alle bygninger på Bolsjefabrikken er lovlige at male på efter aftale med stedets brugere.

Information

  • Dato 05.09.2024-15.09.2024
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Lok.2
  • Bemærkninger Tjek kalenderen for mødegange og adresser. 1. mødegang på Humlettorvet 27, 1799 Kbh. V. 2. og 3. mødegang på Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1 2100 København. Medbring: malertøj + varmt tøj, lidt tegnegrej til skitseríngsdagen, evt madpakke og drikkedunk. 

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 16:00-18:00 KBH V, Humletorvet Nilas Dumstrei
2 Lørdag 14.09.2024 10:00-14:10 Bolsjefabrikken Nilas Dumstrei
3 Søndag 15.09.2024 11:00-14:00 Bolsjefabrikken Nilas Dumstrei
Underviser

Nilas Dumstrei

Uddannelse: Jeg er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi, og jeg har en overbygning i pædagogik og kreative læringsprocesser fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid haft en stor interesse for at tegne og skitsere. I mit virke har det været et vigtigt værktøj til idéudvikling og for det æstetiske udtryk i mine kunstneriske projekter. Jeg har en bred erfaring med teknisk- og klassisk tegning og har derudover erfaring i anatomi, figurdesign og tegneserietegning. Jeg lægger stor vægt på, at min undervisning er vedkommende for mine elever, og jeg gør komplekse udfordringer nemme med sjove øvelser og lege.

Undervisningserfaring: Jeg har flere års erfaring med at undervise elever i alderen 10-14 år. Jeg underviser bl.a. i billedkunst i folkeskolen og med organisationen Live Art Denmark. Jeg holder af at føre eleverne fra det umulige til det mulige og se forandringen, der følger med. Jeg nyder at videregive min egen passion.