Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

TegneCamp for børn fra 10 år – ugekursus i sommerferien

Kom med på tegnecamp i sommerferien! For børn fra 10 år (uden forældre) – begyndere og letøvede.

Her kan du fordybe dig, bruge fantasien og eksperimentere med forskellige tegnemetoder, som er sjove og lærerige. Mød andre børn, der også elsker at tegne. En af dagene tager vi ud og tegner i det fri, hvis vejret tillader det.

Tegnekusus Tegnekusus

Medbring

Madpakke, drikkevarer, A4-tegneblok, 2b og 6b blyant, farveblyanter, viskelæder, knetgummi, kulstift, blyantspidser og evt. tusch.

Værd at vide

Ved tilmelding bedes du notere barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Christina Bruun Olsson
2 Tirsdag 06.08.2024 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Christina Bruun Olsson
3 Onsdag 07.08.2024 09:30-13:55 KBH V, Humletorvet Christina Bruun Olsson
Se alle Se færre
Christina Bruun Olsson
Underviser

Christina Bruun Olsson

Uddannelse: Jeg er uddannet designer i visuel kommunikation fra Designskolen i København (i dag Det Kgl. Akademi i Design, KADK).

Andre faglige kvalifikationer: Udover at være udøvende designer og kunstner har jeg bl.a. skrevet flere fagbøger, er foredragsholder og lavet podcast. Jeg er meget aktiv i formidlingen af ”iagttagelsens kunst”, hvor bl.a. Instagram er et oplagt medie til at inspirere og dele.

Undervisningserfaring: Jeg har over 20 års erfaring i undervisning af designstuderende og voksne fra bl.a. erhvervslivet. De seneste 10 år har jeg fået en del erfaring med undervisning af børn og unge i alle aldersgrupper og har bl.a. været på besøg på institutioner og skoler, billedskoler, samt på museer for at undervise.