Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Leg, motorik og bevægelse – voksne og børn – 2-3 år

Leg, motorik og bevægelse sætter rammen for dette hold for familier, hvor vi er sammen i nærvær, bevægelse, leg og musik. Børnene stimuleres med motoriske øvelser og lege som f.eks. hop, balanceøvelser, sving, leg, dans og sang. Øvelserne styrker barnets egen kropsfornemmelse og motorik. 

Vi afslutter typisk med at få ro på kroppen og dagen med afslapning og børneyoga.

Alle er velkomne på holdet, og både børn og forældre deltager aktivt i undervisningen. 

Medbring

Drikkedunk med vand.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 16:00-16:45 Søborg, Maglegårds Allé Poul Anders Edstrand
2 Mandag 23.09.2024 16:00-16:45 Søborg, Maglegårds Allé Poul Anders Edstrand
3 Mandag 30.09.2024 16:00-16:45 Søborg, Maglegårds Allé Poul Anders Edstrand
Se alle Se færre
Camilla Fjordside arbejder hos FOF
Underviser

Poul Anders Edstrand

Uddannelse: Jeg har en bachelor i idræt og fysisk aktivitet fra Københavns Universitet og går nu på kandidatuddannelsen humanfysiologi.

Andre faglige kvalifikationer: Udover forskellige faglige kompetencer tillært gennem studie har jeg har gennem mange år været i underviser i flere forskellige former for fysisk aktivitet. Jeg har tidligere arbejdet med overvægtige børn og faciliteret rammerne for bevægelse og motorisk udvikling gennem en legende tilgang. Jeg har derudover arbejdet som pædagogmedhjælper i en SFO.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist både børn, unge og voksne i CrossFit i mange år. Derudover har jeg undervist overvægtige børn i projekt »HIIT med kiloene«. I sommeren 2023 var jeg instruktør på Familiecamp og Springcamp hos Din Camp.

Andet: Jeg glæder mig til at skabe rammerne om leg, bevægelse og motorisk udvikling, der vil komme til gavn for både børn og voksne. Jeg glæder mig til at møde FOF’s deltagere og skabe en god tid sammen med jer.