Skip to content
Familieyoga hos FOF København

Familieyoga – voksne og børn 8-12 år

Tag et kursus i yoga sammen med dit barn eller barnebarn!

Vil du gerne kombinere familietid og motion? Så er familieyoga løsningen for dig og dit barn. På kurserne i familieyoga laver vi de klassiske yogastillinger. Vi skal lære at bruge åndedrættet rigtigt og at skabe ro og balance i sindet. Vi lægger vægt på yogaøvelsernes udførelse, makkerøvelser og afspænding.

At dyrke yoga er en berigende og nærværende måde at være sammen med sit barn eller barnebarn på, og selvom undervisningen er på børnenes og de unges præmisser, så vil alle få meget ud af det.

Holdet er for alle uanset niveau, og både forældre og bedsteforældre er velkomne. 

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 17:20-18:10 Søborg, Maglegårds Allé Lismirah Molinari
2 Onsdag 11.09.2024 17:20-18:10 Søborg, Maglegårds Allé Lismirah Molinari
3 Onsdag 18.09.2024 17:20-18:10 Søborg, Maglegårds Allé Lismirah Molinari
Se alle Se færre
Lismirah Molinari underviser hos FOF
Underviser

Lismirah Molinari

Uddannelse: Jeg har altid haft interesse for det spirituelle og har uddannet mig i hot bikram yoga, vinyasa, hatha, yin og børneyoga. Jeg har også en coachuddannelse i min værktøjskasse, og så har jeg en baggrund inden for IT, kommunikation og ledelse.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist både børn og voksne gennem mere end 20 år og har bl.a. også været atletiktræner for børn 4-12 år.

Andre faglige kvalifikationer: Gennem mine mange jobs har jeg stået for forskellige events og uddannelse af både medarbejdere og ledere. Jeg har i 8 år haft mit eget yogastudie, hvor jeg har stået for alt og har undervist både børn og voksne i yoga og meditation.

Jeg vil gerne sørge for, at FOF's kursister – børn såvel som voksne – opdager yogaen og lærer at tage den med hjem uden for måtten. Yoga er ikke kun det, der sker på måtten, det er en livsstil – en livsstil med et liv i balance og glæde.