Skip to content
Gå til babysvømning i FOF Nordsjælland

Babysvømning 4-9 mdr.

Babysvømning er sjovt og stimulerende bevægelse i vand, der kan hjælpe med at styrke din babys motorik, koordination og tidlige udvikling af muskler.

Træningen i det varme vand gør din baby tryg ved vandet og lader barnet bevæge sig på en sjov og afslappende måde med forskellige stimulerende øvelser, dyk, leg og sang.

Til babysvømning bliver din baby mere bevidst om sin krop, bedre til at holde balancen og får mere muskelstyrke. Holdet tager hensyn til hver enkelt babys behov for tryghed.

Information

  • Dato 21.10.2024-09.12.2024
  • Adresse Strandlund, Charlottenlund
    Strandlund 102
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Bassin
  • Bemærkninger Til gymnastikken medbringer du behageligt bevægelsestøj (sko er ikke nødvendigt), samt et håndklæde til at lægge på madrassen. Til svømningen medbringes badetøj og håndklæde til dig og dit barn. Barnet skal svømme i særlige svømmebukser. Det optimale er at anvende både svømmeble og neopren badebukser, f.eks. "Happy Nappy”. Da der er begrænset plads i omklædningsrummet, henstiller vi til, at du tidligst kommer 15 min før din undervisning starter, og forlader omklædningsrummet hurtigst muligt efter endt undervisning. Varmtvandsbassinet ligger i administrationsbygningen i kælderen. Regler for benyttelse af svømmehallen på Strandlund: https://strandlund.gentofte.dk/da/Faellescenter/Svoemmebassin/Regler-for-benyttelse

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.10.2024 14:10-15:20 Strandlund, Charlottenlund Søs Jespersen
2 Mandag 28.10.2024 14:10-15:20 Strandlund, Charlottenlund Søs Jespersen
3 Mandag 04.11.2024 14:10-15:20 Strandlund, Charlottenlund Søs Jespersen
Se alle Se færre
Underviser

Søs Jespersen

Uddannet afspændingspædagog og psykomotorisk pædagog. Har mange års erfaring i undervisning af bl.a. sansemotorik for børn, efterfødselsgymnastik, varmtvandstræning for gravide og babysvømning.

Søs bestræber sig, som mangeårig underviser i FOF, på hele tiden at videreudvikle sig gennem kurser og sparring med andre faglige personer.