Skip to content
Lær at lave babymad, dit barn vil elske

Lær at lave babymad, dit barn vil elske

Er du usikker på, hvordan du starter med skemad, eller bekymrer du dig for, om du gør det rigtige? Har du brug for en hjælpende hånd til at få den bedste start på mos, grød, fingermad? Du er ikke alene, og dette kursus er lige noget for dig. Kom og få en hyggeligt lærerig oplevelse sammen med andre forældre.

Forskning viser, at børn, der bliver introduceret for en bred vifte af fødevarer fra en tidlig alder, er mere tilbøjelige til at vedligeholde og udvikle sunde spisevaner gennem barndommen og senere i livet. Denne indsigt er hjørnestenen i dette kursus, hvor fokus er at inspirere til og undervise i tilberedningen af en mangfoldighed af næringsrige fødevarer på en nem og overskuelig måde.

Det handler ikke kun om at lave babymad; det handler om at ingen forældre skal føle sig overvældede eller alene på denne rejse. Mad skal være en glæde, ikke en byrde.

Hvordan foregår kurset?

På dette kursus prøver du selv kræfter i køkkenet med at lave sund og nærende mad til din baby, hvor du selvfølgelig bliver guidet hele vejen igennem skridt for skridt. Kurset vil starte med en introduktion til babymadsfeltet, hvor du vil få indsigt i, hvilken mad der er god at starte med til din baby, hvordan du kan servere det, og hvilke kombinationer af fødevarer der kompletterer hinanden, både smags- og ernæringsmæssigt.

Samtidig vil du få viden om, hvordan du nemt kan lave familiemåltider, hvor din baby kan spise med helt fra start. Du vil få indblik i alt fra teksturers betydning til teknikker for selvstændig spisning og vigtigheden af at inkludere din baby i familiemåltiderne fra en tidlig alder.

Du lærer, hvordan du kan lave nem, enkel og lækker babymad uden bekymringer med tips og tricks, der giver dig tryghed og selvtillid, så du er rustet til at gå om bord i jeres fælles madrejse. Forældre og babyer må selvfølgelig smage undervejs.

Kurset foregår på børnenes præmisser i en hyggelig atmosfære, hvor der selvfølgelig er plads til amning.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud og 2-3 opbevaringsbøtter til mad som er godt at tage med hjem. 

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 10:00-12:15 KBH V, Humletorvet Janina Melbye Frederiksen
Janina Melbye Frederiksen underviser hos FOF København
Underviser

Janina Melbye Frederiksen

Uddannelse: Sundhedsfaglig kandidat, cand.san., i sundhedsfremme, sundhedsstrategier og psykologi 2020-2022, RUC.

Andre faglige kvalifikationer: Med en fortid som kostfaglig ansvarlig i en vuggestue og en uddannelse i sundhedsfremme og psykologi har jeg beskæftiget mig med børns spisevaner fra amning til fast føde. Denne baggrund har udstyret mig med dyb indsigt i både børns ernæringsbehov og de udfordringer, man som forældre står over for i overgangen fra mælk til fast føde. Derfor mener jeg, at tilgangen skal være alt andet end kompliceret.

Undervisningserfaring: Jeg har både erfaring fra afvikling af events, og jeg har også tidligere undervist frivillige i mentorordninger.

Andet: Min store drivkraft er min interesse for mental sundhed og bæredygtighed, hvortil jeg har tilegnet mig en stor viden. Jeg bruger meget af min fritid i køkkenet, hvor jeg gerne skaber smagsoplevelser til bl.a. til babyer og børn. Jeg har personlig erfaring med hele babymadsverdenen fra mine egne to små rollinger. Som mor til to og stifter af Feedmybaby bringer jeg en unik kombination af praktisk erfaring og videnskabelig viden til bordet. Se evt. mere på instagram @feed_mybaby eller på feedmybaby.myportfolio.com.