Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
IT-kurser hos FOF København

After Effects – weekendkursus

På dette kursus lærer du blandt andet at skabe dine egne visuelle effekter, animerede baggrunde, simple animationer og 3D-tekst.

Vi gennemgår alle de grundlæggende værktøjer og funktioner i After Effects, og du lærer programmets brugerflade at kende. Vi ser også på, hvordan man kan lave special effects på videomateriale og meget mere.

Efter endt kursus vil du blandt andet være godt klædt på til at animere logoer og figurer, at sætte tekst i bevægelse, lave lækre overgange og skabe kinematiske filmtitler.

After Effects er et enormt fleksibelt program, som blandt andet tillader dig at importere dine Photoshop- og Illustrator-filer og derved tilgå alle de oprindelige lag i After Effects. Adobes After Effects er prikken over i’et for alle der arbejder kreativt med video (f.eks. til YouTube), digitale medier, kommunikation og marketing. 

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-16:15 Vesterbro Kulturhus Claus Frøhlich
2 Søndag 27.10.2024 10:00-16:15 Vesterbro Kulturhus Claus Frøhlich
Underviser

Claus Frøhlich

Uddannelse: Autodidakt animator og klipper.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har undervist i animation, TV- og radio-produktion, tegning og digital design siden 2012. 
Derudover har jeg arbejdet på freelance basis med animation og film-produktion og har lavet musikvidoer for både danske og internationale kunstnere.
Jeg har især specialiseret mig i animationsteknikker såsom digital 2D animation og stop-motion, og har arbejdet med en række aspekter af film-produktion, herunder kamera-teknik, klipning, color-grading, special-effects, green-screen, lyd, lyssætning, manus- og storyboard.

Undervisningserfaring:
Faglærer i Animation, Design, Radio og TV produktion 2012 frem til nu.
Freelance Animator – 2010 frem til nu.