Skip to content
Skrivekursus hos FOF

Slip metaforerne løs!

En skriveworkshop med fokus på sprog, rytme og billeder i prosaen.

På denne workshop arbejder vi med prosaens rige muligheder for at lege med sproget. Vi taler om lyrik, novelle og roman. Vi stiller skarpt på metaforer, rytme og klang. Om værdien af pauser i en tekst. Kurset vil bestå af korte oplæg, skriveøvelser og højtlæsning af kursisternes egne tekster.

Værd at vide

Kurset er for både nybegyndere og øvede skribenter.

Om underviseren

Forfatter Helle Merete Brix underviser hos FOF København
Helle Merete Brix.

Helle Merete Brix er journalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. Mangeårig underviser på bl.a. FOF. Undervejs med en roman. Læs mere på hellemeretebrix.com.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.09.2024 10:00-16:15 Kulturhus Trommen, Hørsholm Helle Merete Brix
Helle Merete Brix underviser hos FOF København
Underviser

Helle Merete Brix

Faglige kvalifikationer: Jeg er journalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. I dag arbejder jeg primært med manuskriptlæsning for private kunder, sparring på bogprojekter samt undervisning på bl.a. aftenskoler og i interesseorganisationer. Derudover har jeg udgivet en lang række bøger, både faglitteratur, essays og selvbiografi. Herunder essaysamlingen »Sex, frihed og fatwa« samt den dokumentariske bog »Blandt kolibrier og kalashnikover. Om terrorens ofre«. Er p.t. ved at lægge sidste hånd på en roman, der er planlagt til udgivelse i 2024.

Undervisningserfaring: Har undervist i kreativ skrivning siden 2003.