Skip to content
Linoleumstryk

Linoleumstryk

Prøv denne sjove trykketeknik, som igen er vundet frem. Vi ser på linoleumssnit i kunsthistorien og lader os inspirere af, hvordan andre kunstnere har arbejdet med linoleumstryk.

Du vil få inspiration og vejledning til at skabe dit eget motiv og blive guidet gennem processen med at skære i linoleum.

Vi trykker med sort og dine yndlingsfarver. Vi laver flere tryk på forskelligt papir og kan bl.a. producere egne kort til julen.

Linoleumstryk Linoleumstryk

Linoleumstryk Linoleumstryk Kom og vær med til en kreativ weekend med en af de gode gamle teknikker.

Værd at vide

Kurset er for alle.

Basismaterialer inkluderet i prisen, men du skal påregne udgifter til visse materialer skal på ca. 150 kr. Du modtager en liste med 1 uge før kursusstart.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 10:00-15:20 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
2 Søndag 17.11.2024 10:00-15:20 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
Bettina Neilli Briand underviser hos FOF København
Underviser

Bettina Nielli Briand

Uddannelse: Cand.phil. og billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze. Cand.pæd. i didaktik med specialisering i børn og unges læring og kreativitet.

Andre faglige kvalifikationer: Kunstbaseret coach. Kulturformidler fra Reggio Children.

Undervisningserfaring: Har undervist og formidlet kunst og kultur siden 2005. Undervist børn og unge i dagtilbud, på skoler, biblioteker, børnekulturfestivaler og museer, herunder Arken.

Andet: Medlem af Billedkunstnernes Forbund og udstiller egne værker i ind- og udland. Del af nordiske og europæiske netværk om børnekultur. Forskningserfaring indenfor børns møde med kunst og kultur i Danmark.