Skip to content
Farveglæde

Farveglæde – sommerhold

Kom til sommerskole i professionelt kunstneratelier i den smukke nordsjællandske natur.

Farveglæde 4 kursus Farveglæde 3 kursus Kurset byder på to dages fordybelse i et kunstnerisk farvelaboratorium, hvor vi dykker ned i farvernes magiske og spændende verden og vandrer ud i naturen og maler og tegner.

Når man kan sin farvelære, har man de bedste forudsætninger for at kunne bruge farverne optimalt. I dette farvelaboratorium studerer vi farvelære og farvers kvaliteter og lærer mere om, hvordan man kan komponere med farver og blande et væld af farver til sine egne billeder.

Farveglæde2 kursus Farveglæde kursus 1

Værd at vide

Alle kan være med.

Beregn udgift til materialer på ca. 200 kr.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.07.2024 10:00-15:20 Privat Atelier, Helsingør Bettina Nielli Briand
2 Tirsdag 23.07.2024 10:00-15:20 Privat Atelier, Helsingør Bettina Nielli Briand
Bettina Neilli Briand underviser hos FOF København
Underviser

Bettina Nielli Briand

Uddannelse: Cand.phil. og billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze. Cand.pæd. i didaktik med specialisering i børn og unges læring og kreativitet.

Andre faglige kvalifikationer: Kunstbaseret coach. Kulturformidler fra Reggio Children.

Undervisningserfaring: Har undervist og formidlet kunst og kultur siden 2005. Undervist børn og unge i dagtilbud, på skoler, biblioteker, børnekulturfestivaler og museer, herunder Arken.

Andet: Medlem af Billedkunstnernes Forbund og udstiller egne værker i ind- og udland. Del af nordiske og europæiske netværk om børnekultur. Forskningserfaring indenfor børns møde med kunst og kultur i Danmark.