Skip to content
Maling hos FOF København

Tegne- og malekursus

Lær at se skarpt med enkle teknikker, så du let kan lave vellignende tegninger.

En god tegning er grundlaget for et godt maleri, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du lærer at tegne.

Vi arbejder med blyant, pastelkridt, kul, akvarel eller akryl – og tegner og maler efter fotografier, genstande og personer, portræt og hel figur. 

Undervisningen er individuel med lejlighedsvise demonstrationer og oplæg.

Information

  • Dato 18.09.2024-27.11.2024
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 4 (baghus)
  • Bemærkninger Medbring papir (gerne A3), blyantspidser, viskelæder samt mindst HB, 3B og 8B blyant til første undervisningsdag, hvor øvrige materialeforslag introduceres (ikke oliemaling). Hvis du har en tegne/maleplade, er det en god idé også at medbringe den.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 18:00-20:35 KBH K, Rosenborggade Josephine Baltzersen
2 Onsdag 25.09.2024 18:00-20:35 KBH K, Rosenborggade Josephine Baltzersen
3 Onsdag 02.10.2024 18:00-20:35 KBH K, Rosenborggade Josephine Baltzersen
Se alle Se færre
Josephine Baltzersen underviser hos FOF København
Underviser

Josephine Baltzersen

Uddannelse: Jeg er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Wien, Østrig (2017-2022). Derudover har jeg arbejdet i restaurationsbranchen siden 2010.

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere undervist studerende i formgivning og støberi på kunstakademiet i Wien, og jeg elsker at undervise. Jeg vægter højt, at der er plads til alle på holdet. Om du er helt grøn eller garvet, så ønsker jeg, at du får noget ud af at være med og går herfra med et smil på læben og ny viden.

Jeg underviser både i kreative fag og på madhold:

Kreative fag: Jeg er udøvende billedkunstner med egen praksis i Valby. Gennem min uddannelse har jeg stor erfaring med både klassiske tegneteknikker, farvelære, perspektiv, stenhuggeri, tryk og maleri. Jeg motiveres af at skabe, formidle og indgå i dialog om det kreative. Jeg arbejder i min praksis med formgivning, skulptur og relationer.

Madhold: Jeg har en stor passion for mad, hvor jeg også motiveres af at skabe, formidle og dele glæden ved det, vi spiser – en gennemgående tilgang til, det jeg brænder for. Jeg har bevæget mig i restaurationsbranchen både herhjemme og i udlandet, hvor jeg har tilegnet mig en masse viden og færdigheder. Jeg har boet meget i udlandet; både i Mellemamerika, Italien, Spanien og Østrig, så mit kulinariske grundsyn er præget af forskellige kulturer og er generelt undersøgende, reflekterende og nysgerrigt.