Skip to content
Gå på akvarelkursus hos FOF Nordsjælland

Akvarel – begyndere

Oplev glæden ved at male med akvarel og få tillid til dine egne evner!

Uanset om motivet er et landskab eller blomster, om det er abstrakt eller stilleben, så er der plads til at du kan udvikle dit eget udtryk. Du vil eksperimentere med forskellige teknikker under kyndig vejledning. Med lette øvelser lærer du at styre farverne og vandet, så du kan skabe de billeder, du har lyst til. Undervejs vil der være tekniske indspark, som du kan arbejde videre med selv. 

Værd at vide

Du skal selv medbringe materialer, og der vil derfor være en ekstra udgift, hvis du ikke har materialer i forvejen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 15:30-18:05 FOF Huset, Ordrup Charlotte Hoff
2 Torsdag 03.10.2024 15:30-18:05 FOF Huset, Ordrup Charlotte Hoff
3 Torsdag 10.10.2024 15:30-18:05 FOF Huset, Ordrup Charlotte Hoff
Se alle Se færre
Charlotte Hoff
Underviser

Charlotte Hoff

Uddannelse: Charlotte Hoff er uddannet på Danmarks Designskole, tekstil- og billedkunst. Hun har desuden studeret på École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Paris ved professor i tegning og maleri Michael Salsmann og professor Jacky Chriqui. Charlotte har eksamen i Eksperimenterende billedfremstilling ved Lotte Müller, Den Pædagogiske Diplomuddannelse, Blaagaard Statsseminarium, og hun har studeret hos Ulrik Hoff, Tegne- og Maleskolen i Charlottenlund.

Andre faglige kvalifikationer: Charlotte Hoff har været daglig leder af Tegne-og Maleskolen (FOF Gentofte) siden 2002 og har sideløbende regelmæssigt afholdt kurser i tegning og maling i Nice, på Bornholm, i Italien og på Færøerne. Hun har samtidig i perioder været knyttet til Tisvilde Højskole, DTU og Blaagaard Seminarium som tegne- og malekunst-lærer. Charlotte har udstillet egne værker i ind og udland.

Undervisningserfaring: Charlotte har undervist siden 2002, primært i tegning, maleri og design. Hendes undervisning er individuel og gradueret efter den enkeltes kompetenceniveau og interesser. Der er en hyggelig og god arbejdsatmosfære på hendes hold, og mange af hendes kursister vælger at forsætte i flere år på kurserne; arbejdsfællesskaber og venskaber opstår.