Skip to content
Maling hos FOF København

Akvarel – begyndere og letøvede

Akvarel er en af de allermest populære maleteknikker. Det er nemt at gå i gang med for begynderen og byder samtidig på uendelige muligheder og udfordringer for den øvede maler.

På vores akvarelkurser får du en grundig indføring i akvarelmaleriets mange teknikker og muligheder.

Du lærer, langsomt men sikkert, at forfine din iagttagelsesevne og skærpe dine sanser – en grundforudsætning alt arbejde med at skabe billedkunst.

Der males efter objekter, men også landskaber og blomstermotiver indgår. Du lærer de forskellige akvarelteknikker, så som lavering, vådt-i-vådt og udsparing.

Værd at vide

Underviserne vejleder gerne om køb af materialer. Læs også mere om materialer under hvert enkelt hold.

Information

  • Dato 18.09.2024-27.11.2024
  • Adresse Telefonfabrikken, Gladsaxe
    Telefonvej 8
    2860 Søborg
  • Lokale Undervisning 3, billedkunst
  • Bemærkninger Medbring et sæt med 12 farver fra Windsor&Newton (eller tilsvarende), minimum to pensler, runde i str.5 og str 10. (i en god kvalitet), en akvarelblok i syrefrit papir 300g, 40 x 30 cm (eks.: Floriana, der er limet på fire sider).

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 10:00-12:15 Telefonfabrikken, Gladsaxe Helle Witte
2 Onsdag 25.09.2024 10:00-12:15 Telefonfabrikken, Gladsaxe Helle Witte
3 Onsdag 02.10.2024 10:00-12:15 Telefonfabrikken, Gladsaxe Helle Witte
Se alle Se færre
Helle Witte
Underviser

Helle Witte

Helle Witte er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze i 1998. Hun har siden arbejdet med kunst, maleri, scenografi, udsmykning, indretning, undervisning, kunstrejser, illustrationer og alt muligt andet, der kræver et visuelt ind- og udtryk.

Som barn gik Helle Witte på steinerskole i Gentofte. Siden tog Helle til Italien for at videreuddanne sig som kunstner. Siden studieårene i Firenze har Helle boet og arbejdet i flere byer i Italien, Spanien og Frankrig. I dag er helle bosat i Gentofte, og vi er så heldige, at hun underviser her hos FOF Nordsjælland.

 

»Jeg bruger samtidig hele mit erfaringsfelt inden for farver, valør, lys og skygge mm. qua min uddannelse som professionel billedkunstner fra et meget naturfagligt og teknisk præget universitet som kunstakademiet i Firenze og de renæssance-inspirerede observeringsteknikker som blev brugt af Michelangelo og Leonardo Da Vinci med flere.«