Skip to content
 Asiatisk malerteknik

Asiatisk maleteknik – vand og blæk

Har du lyst til at prøve kræfter med asiatiske maleteknikker, og drømmer du om at blive bedre til at male? Så er dette kursus noget for dig.

"Vand og blæk" er en spændende teknik fra Østen, hvor man primært bruger sort samt forskellige nuancer af sort. Du vil få et lille stykke af Asiens kultur, når vi maler og fordyber os i fantastiske malerier.

Hvad har kurset særligt fokus på?

På kurset sætter vi fokus på dine egne særpræg på lærredet. Et hvert penselstrøg er en måde, som kunstneren bag udtrykker sig selv på. Dette ser vi som enestående og unikt.

Vi vil hovedsageligt male landskaber og øve forskellige malerteknikker i en rolig atmosfære, hvor du har mulighed for at koncentrere dig om netop det, du ønsker.

Værd at vide

Alle niveauer er velkomne, uanset om du er nybegynder eller øvet. Kom og vær med og lad din indre kunstner komme til udtryk.

Information

  • Dato 05.10.2024-06.10.2024
  • Adresse Kulturhuset UNION, Kbh N
    Nørre Allé 7
    2200 København N
  • Lokale Dynamo
  • Bemærkninger Har du allerede en kinesisk eller japansk pensel, skal du bare tage dem med. Ellers kan du købe en pensel AMI 1006 gede/grævlinge/pony rund str 08 eller 10 hos Aart de Vos i Århus. Ink og rispapir kan købes hos underviseren. Medbring desuden to små skåle til ink (ca 6-8 cm i diameter), et syltetøjglas eller lignende til vand og køkkenrulle. Kontakt gerne underviseren, hvis du er i tvivl.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.10.2024 10:00-15:00 Kulturhuset UNION, Kbh N Linh Nguyen
2 Søndag 06.10.2024 10:00-15:00 Kulturhuset UNION, Kbh N Linh Nguyen
Underviser

Linh Nguyen

Uddannelse: Jeg er selvlært i malerkunst og har siden 2008 malet primært med asiatisk maleteknik, akvarel og akryl.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har bl.a. udstillet i A.P. Møller-Mærsks Kunstforening, i kirker og hos danske seniorforeninger. Fra min lange ansættelse i A.P. Møller-Mærsk siden 1980 har jeg erfaring med træning og coaching. Jeg er af mine kollegaer kendt som værdi-ambassadør, målrettet og pragmatisk.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i maleworkshops ved bl.a. Mosetræf (Utterslev Mose) og for seniorforeninger i København NV, hvor jeg bl.a. har fået følgende feedback: ”Linh er en meget dygtig og inspirerende underviser, der til fulde forstår at fokusere på den enkeltes behov, og hun evner at møde folk på det niveau, de befinder sig. Med en stilfærdig inderlighed forstår hun at skabe en tryg stemning, hvor enhvers kreativitet kan komme til udtryk.

Andet: Jeg kommer oprindeligt fra Vietnam, men har i dag dansk statsborgerskab.