Skip to content

Kreativt maleri og billedproces – ulige uger

Savner du inspiration til dit næste billede? Så tag med på dette kursus, der henvender sig til begyndere og øvede med lyst til at udbygge eget billedsprog via kreative eksperimenter med maling og motiver.

Du får praktisk anlagt undervisning i en dynamisk atmosfære. Vi ser på dit billede og drøfter det, så du får øje på dets muligheder.

Underviseren giver korte oplæg efter behov, og undervejs i maleprocessen lærer du at se billedrum og farveanvendelse i sammenhæng med det, du gerne vil udtrykke. 

Information

  • Dato 14.09.2024-18.01.2025
  • Adresse Billedskolen, Frederiksberg
    Godthåbsvej 21 C, 1. sal
    2000 Frederiksberg
  • Lokale Billedkunstlokale
  • Bemærkninger Medbring en blindramme (gerne genbrug, men ellers fx fra Stelling) max 1x1m til de første par mødegange, hvor vi skal lære selv at grundere og opspænde lærred; evt. ikke-grunderet lærred (kan også købes hos underviser – send en mail forinden), hør eller andre former for stof (duge, lagner), som du selv kan spænde op. Du vælger selv om du vil arbejde med akvarel, akryl, olie eller de nye vandopløselige oliefarver f. eks. Cobra eller Artisan. Maler du med traditionel oliemaling er det uden brug af terpentin/opløsningsmidler (linolie er fint).

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 10:00-14:25 Billedskolen, Frederiksberg Sigrid Mau
2 Lørdag 28.09.2024 10:00-14:25 Billedskolen, Frederiksberg Sigrid Mau
3 Lørdag 12.10.2024 10:00-14:25 Billedskolen, Frederiksberg Sigrid Mau
Se alle Se færre
Sigrid Mau underviser hos FOF København
Underviser

Sigrid Mau

Uddannelse: Uddannet billedkunstner fra kunstakademiet i Wien (2023) med speciale i maleri. Her studerede jeg bl.a. hos professor Daniel Richter, hvor jeg tog min eksamen i maleri-klassen »expanded pictorial space«.

Andre faglige kvalifikationer: I forlængelse af mine kunststudier i Wien, som er hjemby for Freud og psykoanalysens udvikling, har jeg interesseret mig for det psykologiske aspekt af kunsten. Jeg arbejder i en ekspressiv figurativ stil med både tegning og maleri og har erfaring med forskellige medier som akvarel, olie og akryl. Selvom maleri er mit primære medie, arbejder jeg også med tekst, som jeg ofte inkluderer i mine udstillinger enten som performance- eller videoværker. Mine temaer er ofte personlige blandet med en bredere politisk bevidsthed.Jeg har udstillet flere steder i Europa, Canada og New York.

Undervisningserfaring: Vikar på forskellige hold ved FOF København.

Undervisningserfaring: Min tilgang til kunst og det at undervise i kunst er på lige fod med mit syn på mennesker. Jeg tror på det hele menneske. Derfor tror jeg på at kunne udtrykke sig som et helt menneske. At kunne rumme både vores styrker og det svære. Jeg tror på, at når vi får lov til at fordybe, udtrykke og forbedre os, bliver vi tilsammen mere hele mennesker.