Skip to content
Lær at tegne portræt og croquis i FOF Nordsjælland

Croquis og portræt

Oplev glæden ved den skabende proces i selskab med andre samtidig med, at du får god vejledning.

Tegning/maling af menneskekroppen er noget af det vanskeligste, men også det mest spændende, man kan give sig i kast med. 

Du introduceres til et afvekslende forløb, hvor både klassiske og mere eksperimenterende tegneøvelser samt enkle akvarel- og akrylteknikker er en del af undervisningen. Vi maler og tegner efter en model hver gang. Vi beskæftiger os bl.a. med modellens proportioner, form, lys, skygger, farver og billedets komposition.

Værd at vide

Udgift til model afregnes med underviser første gang.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte underviser Charlotte Hoff på tlf. 31271956 eller på mail: tegneogmaleskole@gmail.com.

Information

  • Dato 08.11.2024-13.12.2024
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 3 (baghus)
  • Bemærkninger Beregn et beløb til betaling af model. Beløbets præcise størrelse afhænger af deltagerantallet. Kontakt evt. underviser for yderligere info om det eksakte beløb. Tegnebræt/plade kan udlånes i begrænset omgang i forbindelse med undervisningen, men det er en god idé også selv at medbringe en i str. A2.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 08.11.2024 13:30-16:05 KBH K, Rosenborggade Charlotte Hoff
2 Fredag 15.11.2024 13:30-16:05 KBH K, Rosenborggade Charlotte Hoff
3 Fredag 22.11.2024 13:30-16:05 KBH K, Rosenborggade Charlotte Hoff
Se alle Se færre
Charlotte Hoff
Underviser

Charlotte Hoff

Uddannelse: Charlotte Hoff er uddannet på Danmarks Designskole, tekstil- og billedkunst. Hun har desuden studeret på École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Paris ved professor i tegning og maleri Michael Salsmann og professor Jacky Chriqui. Charlotte har eksamen i Eksperimenterende billedfremstilling ved Lotte Müller, Den Pædagogiske Diplomuddannelse, Blaagaard Statsseminarium, og hun har studeret hos Ulrik Hoff, Tegne- og Maleskolen i Charlottenlund.

Andre faglige kvalifikationer: Charlotte Hoff har været daglig leder af Tegne-og Maleskolen (FOF Gentofte) siden 2002 og har sideløbende regelmæssigt afholdt kurser i tegning og maling i Nice, på Bornholm, i Italien og på Færøerne. Hun har samtidig i perioder været knyttet til Tisvilde Højskole, DTU og Blaagaard Seminarium som tegne- og malekunst-lærer. Charlotte har udstillet egne værker i ind og udland.

Undervisningserfaring: Charlotte har undervist siden 2002, primært i tegning, maleri og design. Hendes undervisning er individuel og gradueret efter den enkeltes kompetenceniveau og interesser. Der er en hyggelig og god arbejdsatmosfære på hendes hold, og mange af hendes kursister vælger at forsætte i flere år på kurserne; arbejdsfællesskaber og venskaber opstår.