Skip to content
Tegning hos FOF København

Lær at tegne på en uge – sommeruge

Sommeren giver god tid og masser af muligheder for at dykke ned i et kreativt fag. Brug en sommeruge på at lære at tegne vellignende tegninger. Selvom du aldrig har tegnet før, vil du på bare en uge forbedre dine tegninger markant med forskellige enkle, grundlæggende øvelser.

Vi mødes hver dag i en hyggelig atmosfære og når vidt omkring!

Information

  • Dato 05.08.2024-09.08.2024
  • Adresse KBH K, Nørregade
    Nørregade 7 C, 1.th.
    1165 København K
  • Lokale Lok.3
  • Bemærkninger Medbring papir (gerne A3), blyantspidser, viskelæder samt mindst HB, 3B og 8B blyant til første undervisningsdag, hvor forslag til alternative tegneredskaber også introduceres.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 10:00-14:25 KBH K, Nørregade Josephine Baltzersen
2 Tirsdag 06.08.2024 10:00-14:25 KBH K, Nørregade Josephine Baltzersen
3 Onsdag 07.08.2024 10:00-14:25 KBH K, Nørregade Josephine Baltzersen
Se alle Se færre
Josephine Baltzersen underviser hos FOF København
Underviser

Josephine Baltzersen

Uddannelse: Jeg er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Wien, Østrig (2017-2022). Derudover har jeg arbejdet i restaurationsbranchen siden 2010.

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere undervist studerende i formgivning og støberi på kunstakademiet i Wien, og jeg elsker at undervise. Jeg vægter højt, at der er plads til alle på holdet. Om du er helt grøn eller garvet, så ønsker jeg, at du får noget ud af at være med og går herfra med et smil på læben og ny viden.

Jeg underviser både i kreative fag og på madhold:

Kreative fag: Jeg er udøvende billedkunstner med egen praksis i Valby. Gennem min uddannelse har jeg stor erfaring med både klassiske tegneteknikker, farvelære, perspektiv, stenhuggeri, tryk og maleri. Jeg motiveres af at skabe, formidle og indgå i dialog om det kreative. Jeg arbejder i min praksis med formgivning, skulptur og relationer.

Madhold: Jeg har en stor passion for mad, hvor jeg også motiveres af at skabe, formidle og dele glæden ved det, vi spiser – en gennemgående tilgang til, det jeg brænder for. Jeg har bevæget mig i restaurationsbranchen både herhjemme og i udlandet, hvor jeg har tilegnet mig en masse viden og færdigheder. Jeg har boet meget i udlandet; både i Mellemamerika, Italien, Spanien og Østrig, så mit kulinariske grundsyn er præget af forskellige kulturer og er generelt undersøgende, reflekterende og nysgerrigt.