Skip to content
Rundvisninger og ture hos FOF København

Tegning på Statens Museum for Kunst – sommeruge

På dette sommerhold har du en unik mulighed for at fordybe sig i tegningens kunst på Danmarks største kunstmuseum.

Vi mødes hver dag i foyeren og går derfra samlet ud til et nyt inspirerende sted i museet. Her tegner vi efter malerier og skulpturer fra SMK´s enorme samling.

Fokus vil starte med at være på introduktion til blyanter og skraveringsteknik. Derfra vil vi bevæge os over til selve tegneprocessen fra skitse til færdigt resultat.

Der vil ikke være noget som hedder rigtigt og forkert. Godt eller dårligt. Vi tegner alle forskelligt og ud fra vores individuelle udtryk, ambitioner og erfaringer. Ugen skal være hyggelig, inspirerende og lærerig. Både for begyndere og øvede.

Information

  • Dato 30.07.2024-02.08.2024
  • Adresse Statens Museum for Kunst
    Sølvgade 48-50
    1307 København K
  • Lokale Forhallen
  • Bemærkninger Bemærk at du selv skal betale entré til museet (et årskort til 295 kr. er billigere end 4 gange dagsbillet à 120 kr.). Medbring papir (gerne A3), blyantspidser, viskelæder samt mindst HB, 3B og 8B blyant. evt. farveblyanter.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.07.2024 10:00-13:10 Statens Museum for Kunst Josephine Baltzersen
2 Onsdag 31.07.2024 10:00-13:10 Statens Museum for Kunst Josephine Baltzersen
3 Torsdag 01.08.2024 10:00-13:10 Statens Museum for Kunst Josephine Baltzersen
Se alle Se færre
Josephine Baltzersen underviser hos FOF København
Underviser

Josephine Baltzersen

Uddannelse: Jeg er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Wien, Østrig (2017-2022). Derudover har jeg arbejdet i restaurationsbranchen siden 2010.

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere undervist studerende i formgivning og støberi på kunstakademiet i Wien, og jeg elsker at undervise. Jeg vægter højt, at der er plads til alle på holdet. Om du er helt grøn eller garvet, så ønsker jeg, at du får noget ud af at være med og går herfra med et smil på læben og ny viden.

Jeg underviser både i kreative fag og på madhold:

Kreative fag: Jeg er udøvende billedkunstner med egen praksis i Valby. Gennem min uddannelse har jeg stor erfaring med både klassiske tegneteknikker, farvelære, perspektiv, stenhuggeri, tryk og maleri. Jeg motiveres af at skabe, formidle og indgå i dialog om det kreative. Jeg arbejder i min praksis med formgivning, skulptur og relationer.

Madhold: Jeg har en stor passion for mad, hvor jeg også motiveres af at skabe, formidle og dele glæden ved det, vi spiser – en gennemgående tilgang til, det jeg brænder for. Jeg har bevæget mig i restaurationsbranchen både herhjemme og i udlandet, hvor jeg har tilegnet mig en masse viden og færdigheder. Jeg har boet meget i udlandet; både i Mellemamerika, Italien, Spanien og Østrig, så mit kulinariske grundsyn er præget af forskellige kulturer og er generelt undersøgende, reflekterende og nysgerrigt.