Skip to content
Trædrejning – kreative kurser hos FOF København

Trædrejning

Her lærer du at dreje større og mindre ting til hjemmet.

Der drejes både i vådt (ikke ovntørret) og tørt træ. Det skønne og funktionelle i træet medtænkes i de ting, der fremstilles. Mens du afprøver trædrejningens forskellige teknikker, kan du udfolde din kreativitet og opnå smukke resultater i form af skåle, fade, æsker, lysestager samt mange andre ting til hjemmet.

Bliv dus med værktøjet og få inspiration af de øvrige deltagere i den spændende hobby.

Kurset henvender sig både til mænd og kvinder og både til begyndere og viderekomne.

Kom og få nogle hyggelige timer ved drejebænken.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.10.2024 10:00-15:20 Skottegårdsskolen, Tårnby Palle Junget
2 Søndag 06.10.2024 10:00-15:20 Skottegårdsskolen, Tårnby Palle Junget
Underviser

Palle Junget

Uddannelse: Jeg er uddannet folkeskolelærer med bl.a. linjefag i sløjd. og har desuden taget supplerende kurser i trædrejning og billedskæring på DPU.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på aftenskolen i bogbinding og trædrejning/billedskæring i 35 år.

Andet: Mine kursister siger, at jeg er en meget engageret og hjælpsom lærer med udpræget sans for den pædagogiske vinkel. Jeg er kendt for at have hold med stor dygtighed blandt kursisterne og med en hyggelig stemning på holdene. Mange kursister har deltaget gennem en årrække på samme hold; 3 af kursisterne i henved 30 år.

Bogbinding: Du vil under hyggelige og afslappede former lære at indbinde nye og gamle bøger til en overkommelig pris (indbinding pr. bog ca. 20 kr.). En fornøjelig hobby, der gør dit hjem smukkere – uden at det kræver mere plads.

Trædrejning: Du lærer at dreje større og mindre ting til hjemmet og får mulighed for at prøve kræfter med kunsthåndværket billedskæring.