Man behøver ikke at bruge dyre ingredienser for at lave en velsmagende ret. På dette kursus lærer du at tilberede lækre grønne retter med få ingredienser, hvor måltidet både er billigt og er fyldt med smag. I køkkenet vil der blive brugt mange urter, da de på en nem og billig måde kan tilføje en masse smag. Du vil både lære at lave lækre retter men også nemme tilbehørsretter, som kan bruges alene eller til kød og fisk.
Grøntsager vil være udgangspunktet, og vi vil i få tilfælde anvende ganske lidt kød. Vi skal tilberede velsmagende pastaretter med få ingredienser, andre grønne retter og tilbehørsretter, som har det til fælles, at de er fyldt med smag – og nemme og er billige at lave.
Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultatet. Alle får et eksemplar med hjem af opskrifterne, så man kan give sig i kast med retterne derhjemme.
Forklæde, viskestykker, karklud, et forklæde, en god kokkekniv og 2-3 bøtter til evt. rester.
Kurset er for alle, og man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.