Skip to content
Qigong meditation

Qi Gong og bindevæv

Qigong kaldes også 'meditation i bevægelse', og det vil du opleve på dette hold.

Øvelserne udføres i et langsomt tempo, og det er blide, men samtidig kraftfulde bevægelser, som man bruger. Arbejdet gennem disse øvelser er godt til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet. Qigong-øvelserne udføres stående, så der opnås et godt fundament i fødder, knæ, bækken, hofter m.m.

Vi kommer således hele kroppen igennem hver gang og arbejder med bevidstheden på de forskellige områder. Endelig vil du opleve kroppen som en helhed, og der vil være særligt fokus på åndedrættet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 09:00-10:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Mabel Kernn
2 Fredag 13.09.2024 09:00-10:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Mabel Kernn
3 Fredag 20.09.2024 09:00-10:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Mabel Kernn
Se alle Se færre
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, pilates og qigong, der er en stor del af min egen praksis.

mabelkernn.dk