Skip to content
Et dancefitness hold til ældre deltager.

Crossdance SOFT™

Crossdance™ SOFT er målrettet den aktive ældre deltager eller for dig med skavanker, som synes en almindelige Crossdance™-time er for hård. Udgangspunktet er det samme som på en basistime, men på dette hold er intensiteten og varigheden tilpasset deltagerne.

Crossdance™ SOFT er en modulopbygget dancefitness-time, hvor du vil komme omkring både dance, bodytoning, cardio og balance. Du får trænet hele kroppen til en forenklet koreografi, og mange af trinene danses i halv takt. Du får bodytoning, hvor vi strammer musklerne op og cardio med træning af kredsløbet. Endelig træner vi vores balance i det sidste modul, inden vi strækker ud.

Alt er krydret med skøn musik, som vi kender fra radioen: Nutidens hits og gamle klassikere – sange du helt sikkert kan synge med på! Glæd dig til en time med nedsat tempo, hvor der også er tid til at snakke undervejs.

Se et eksempel på SOFT-øvelser her:

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 09:00-10:00 FRB, Falkoner Fitness Belina Maiken Juul Jensen
2 Tirsdag 10.09.2024 09:00-10:00 FRB, Falkoner Fitness Belina Maiken Juul Jensen
3 Tirsdag 17.09.2024 09:00-10:00 FRB, Falkoner Fitness Belina Maiken Juul Jensen
Se alle Se færre
Belina Maiken Juul Jensen underviser hos FOF København
Underviser

Belina Maiken Juul Jensen

Uddannelse: Jeg er uddannet instruktør i Crossdance Basic™ og Crossdance SOFT™.

Andre faglige kvalifikationer:I flere år har jeg været deltager på mange forskellige dansehold, men min kærlighed til konceptet Crossdance™ voksede, fordi jeg selv havde meget svært ved at prioritere min regulære træning i fitnesscentret. Crossdance™ er en genial måde at 'lege' træningen ind. Som person er jeg meget livsglad, smilende og livlig, og det kan ses i min undervisning. Jeg betragter det som min fornemmeste opgave at få pumpet en masse energi og glæde ind i mit hold og sørge for, at vi har en fest til hver Crossdance™-time.

Undervisningserfaring: Jeg har været Crossdance Basic™-instruktør siden august 2021 og Crossdance SOFT™-instruktør siden september 2023. Herudover deltager jeg løbende i masterclasses for at dygtiggøre mig og blive en endnu bedre instruktør. Jeg sørger altid for at tilpasse undervisningen til mine deltagere, så alle bliver tilpas udfordret.