Skip to content
Dans dig slank med dansemotion hos FOF København

Dance Fit

Dans og fitness i en skøn kombination, hvor alle kan være med. Konditionen forbedres og vi danser til stilarter som disco, salsa, linedancing, jive, aerobic og meget andet – alt sammen til festlig musik.

Der er garanti for sved på panden og smil på læben. Så snør skoene og tag vandflasken med – du får brug for den.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 17:15-18:25 FRB, Falkoner Fitness Gitte Jønsson
2 Mandag 02.09.2024 17:15-18:25 FRB, Falkoner Fitness Gitte Jønsson
3 Mandag 09.09.2024 17:15-18:25 FRB, Falkoner Fitness Gitte Jønsson
Se alle Se færre
Underviser

Gitte Jønsson

Uddannelse: Jeg blev uddannet som holdinstruktør indenfor fitness branchen for en del år siden og brænder virkelig for dette job. Jeg har undervist på fuld tid de sidste godt 4 år og har fundet min rette hylde. Da jeg var på Club La Santa for første gang for ca. 10 år siden blev jeg introduceret for Ballroom Fitness og blev så glad for det, at jeg tog denne uddannelse og har undervist i dans lige siden.

Andre faglige kvalifikationer: Da jeg går meget højt op i, at mine deltagere træner og bruger deres kroppe rigtigt i mine timer, så har jeg også uddannet mig som sportsmassør og sportsakupunktør. Jeg gør hvad jeg kan for at mine deltagere skal opnå en bedre livskvalitet, så hverdagen bliver nemmere og sjovere - så vi selv kan klare os når vi bliver gamle.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2008 og har ingen intentioner om at stoppe foreløbig 😊

Andet: Efter at have været deltager i alle mulige holdtimer i rigtig mange år tog jeg den beslutning, at jeg ville være den, som stod i front med ryggen til spejlet. Det har jeg aldrig fortrudt! Jeg er i den grad i mit rette element, når jeg underviser på de forskellige hold, jeg har. Netop fordi det er en kæmpe hobby for mig, så har jeg en utrolig motiverende faktor ud ad til – hvilket gør, at alle der træner hos mig, vil få en følelse af at være ”godt brugt”, når timen er slut. Du vil gå hjem med et smil på læben.