Skip to content
Skånsom pilates hos FOF

Skånsom pilates og stræk

Ønsker du en sikker og skånsom træning af hele din krop? Så er dette hold skræddersyet til dig.

På vores hold vil du opnå mere stabilitet omkring dine led og blive stærkere. Du får en mere harmonisk krop, som bedre kan klare dagligdagen, og du får nemmere ved at forebygge skader.

Vi arbejder i et roligt tempo, så du har fuld kontrol over dine bevægelser og kan fokusere på kvaliteten af hver enkelt øvelse. Der tages hensyn til individuelle behov, og du arbejder altid på et niveau, der passer til dig.

Pilates-øvelserne fokuserer på at styrke dine mavemuskler samt øge udholdenheden i din ryg og lænd. Vi træner kroppens kerne indefra og ud, og vi arbejder hele vejen rundt om den, men har særlig vægt på muskelsamarbejde. Desuden inkluderer træningen øvelser, der forebygger skulder- og nakkeproblemer ved at løsne, smidiggøre og styrke disse områder.

I pilates benytter vi åndedrættet som et redskab til at skabe nærvær og koncentration. Dette øger din opmærksomhed, hvilket giver større effekt af øvelserne, og du får samtidig mere energi og velvære.

Information

  • Dato 27.08.2024-14.01.2025
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 25, 2.sal
  • Bemærkninger Vi sørger for yogamåtter, tæpper og andet udstyr i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen måtte og evt. et tæppe til afspændingen. Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 10:00-11:10 FOF Huset, Ordrup Corinna Simoni
2 Tirsdag 03.09.2024 10:00-11:10 FOF Huset, Ordrup Corinna Simoni
3 Tirsdag 10.09.2024 10:00-11:10 FOF Huset, Ordrup Corinna Simoni
Se alle Se færre

Corinna Simoni