Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Skånsom yoga

Hensyntagende undervisning i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Teknikken er de klassiske yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine eller nakkespændinger m.m. Vi træner også åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød, smidig krop og en god mental balance.

Information

  • Dato 02.09.2024-13.01.2025
  • Adresse Aktivitetscentret Sophielund, Hørsholm
    Sophielund 25
    2970 Hørsholm
  • Lokale Motionslokalet
  • Bemærkninger Til afspændingen skal du medbringe eget tæppe. Der er både bade- og omklædningsfaciliteter, samt skabe der kan aflåses – medbring egen hængelås. Kommer du i bil, er der mulighed for parkering i området (bl.a. i området ud mod Alsvej).

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 18:45-20:15 Aktivitetscentret Sophielund, Hørsholm Uni Beck
2 Mandag 09.09.2024 18:45-20:15 Aktivitetscentret Sophielund, Hørsholm Uni Beck
3 Mandag 16.09.2024 18:45-20:15 Aktivitetscentret Sophielund, Hørsholm Uni Beck
Se alle Se færre
Underviser

Uni Beck

Uni har mange års erfaring med undervisning af voksne i alle aldre. Hun har især fokus på, at yogaen hjælper dig til at få løst op for muskelspændinger og stivhed i nakke, skuldre, lænd, ryg, hofter og fødder. 

Yoga- og åndedrætsøvelserne kan give dig større kropsbevidsthed, smidighed, styrke og balance. Uni støtter dig også i at blive bevidst om, hvordan du kan bruge yogaen i din hverdag og undgå at spænde, når du er på arbejdet, derhjemme eller dyrker sport.

Oplært af Edith Enna, en af de første undervisere i yoga i Danmark. Teaching Diploma fra The British Wheel of Yoga, England. Bifag i ”Idræt og fysisk aktivitet” fra Københavns Universitet. Uni har desuden en cand.mag. i engelsk og idræt samt M.Phil., England.