Skip to content
Rygtræning hos FOF Nordsjælland

Stabilitet og styrke for ryg

Dette hold er skabt til dig, der ønsker at øge dit aktivitetsniveau, selvom du måske oplever gener eller svaghed omkring lænden. Det er også velegnet til dig, der søger øget kropsbevidsthed og styrke fra inderst til yderst.

Vores træning fokuserer på at styrke de dybe, stabiliserende muskler omkring rygsøjlen samtidig med, at resten af kroppen også får gavn af træningen. Du vil således mærke, hvordan du styrkes overalt i kroppen samtidig medm, at du passer på de steder på din krop, som er mest udsatte. Du vil genvinde funktionalitet, mens du øger dit aktivitetsniveau.

Værd at vide

Vi anvender forskellige redskaber og metoder, herunder store træningsbolde, der tilføjer en sjov og udfordrende dimension til træningen. Du bliver guidet til at træne på det helt rigtige niveau, hvor sværhedsgraden justeres løbende for at sikre en optimal træning. Denne træningsform er gennemtestet med positive resultater for dem, der oplever nedsat aktivitetsniveau grundet rygproblemer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 17:20-18:35 Helsingør Sundhedshus Mette Hanke Godtfredsen
2 Tirsdag 03.09.2024 17:20-18:35 Helsingør Sundhedshus Mette Hanke Godtfredsen
3 Tirsdag 10.09.2024 17:20-18:35 Helsingør Sundhedshus Mette Hanke Godtfredsen
Se alle Se færre
Underviser

Mette Hanke Godtfredsen

Mette er uddannet fysioterapeut og arbejder med ambulant genoptræning af kommunens borgere. Derudover har hun de sidste 15 år undervist voksne i motion, styrke og bevægelse. Mette har livet igennem dyrket motion, gymnastik, løb, atletik og svømning.
Mette siger: "At bruge min krop fysisk og dele ud af min viden, gør mig glad."