Skip to content
Træning for mænd hos FOF Nordsjælland

Herremotion

Er du en mand, og ønsker du at få pulsen op i godt selskab med andre ligesindede mænd? Så er dette det rette sted for dig.

Her har vi fokus på at forbedre din kondition og styrke din mave, baller, lår og ryg med konditionstræning og lettere øvelser af disse muskelgrupper. Med denne kombination af konditions- og styrketræning vil du mærke en forbedring af dit overordnede velvære, da alle muskler og led bliver stærke og smidige, samtidig med at konditionen langsomt bygges op.

Udover vores fokus på træning af kroppen er det også vigtigt for os, at alle føler sig velkomne og godt tilpas.

Holdet giver dig derfor mulighed for at komme i form i komfortable rammer i fællesskab med andre mænd.

Vi slutter af med udstræknings- og afspændingsøvelser.

Information

  • Dato 06.09.2024-17.01.2025
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 25, 2.sal
  • Bemærkninger Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 10:15-11:30 FOF Huset, Ordrup Helle Mosegaard Gede
2 Fredag 13.09.2024 10:15-11:30 FOF Huset, Ordrup Helle Mosegaard Gede
3 Fredag 20.09.2024 10:15-11:30 FOF Huset, Ordrup Helle Mosegaard Gede
Se alle Se færre
Underviser

Helle Mosegaard Gede

Uddannelse: Workout instruktør. BA Idrætspæd.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2007 og er uddannet i fitness og aerobic, og har desuden en bachelor i idrætspædagogik. Jeg har løbende deltaget i en række workshops og videreuddannelse indenfor idræt og bevægelse.

Andet: Jeg underviser efter pilates og workout metode. Der indgår altid pulstræning i undervisningen, så kroppen bliver varm og forbrændingen boostes. Koncentrationen ligger på de store muskelgrupper i kroppen, men vi træner også mellemstore og små muskler i intensive forløb. Redskaber som bodybar, elastikker, små håndvægte ogpilatesbold indgår ofte i min undervisning. Efter endt træning og udstrækning, mærkes et velvære af øget muskelstyrke.