Skip to content
foto af yogapraksis

Blid morgenyoga

Start dagen på den bedste måde!

Vi forkæler krop og sind gennem stræk, styrke, smidighed og afspænding. Vi vækker kroppen til hvad end dagen måtte bringe.

Alle kan være med – uanset om du er begynder eller øvet. Kom som du er med morgenhår og afslappet tøj.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 14.08.2024 08:15-09:30 Yoga Amager Helena Michailidis
2 Onsdag 21.08.2024 08:15-09:30 Yoga Amager Helena Michailidis
3 Onsdag 28.08.2024 08:15-09:30 Yoga Amager Helena Michailidis
Se alle Se færre
Underviser

Helena Michailidis

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer hos Dansk Yoga (800 timer) i hatha yoga. En grundig uddannelse i hatha, hvor der også er fokus på anatomi, filosofi, åndedrætslære, meditation og hensyntagende yoga. Derudover har jeg taget kursus i “Yoga og åndedrættet” ved Simon Krohn.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har danset ballet det meste af min barndom og ungdom og har altid været fascineret af kroppen og den måde, vi kan bevæge den på. Jeg har dyrket yoga siden 2002 både i Danmark og i USA. Derudover er jeg uddannet Fashion Designer fra Designskolen i Kolding og fra Danmarks Designskole.

Undervisningserfaring: Jeg underviser i hatha yoga, hensyntagende yoga og blid yoga. I min undervisning er der plads til alle.

Andet: For mig handler yoga om at være tilstede i nuet og at opleve og mærke kroppen nu og her. Give kroppen kærlig opmærksomhed, lære at lytte til kroppen og at skrue ned for præstationerne. På den måde kan du blive klogere på kroppens muligheder og begrænsninger, og du lærer at accepter og befinde dig godt med begrænsningerne. Glæd dig over alt det, som kroppen kan, frem for at ærgre sig over det, den ikke kan.