Skip to content
Oplev Yin Yoga hos FOF København

Yin yoga

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Gennem lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og gennem mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden.

Du vil opleve øget ro, koncentration, smidighed og velvære samt en forløsning af spændinger og blokeringer i krop og sind. I træningen vil der indgå åndedrætsøvelser, liggende og siddende stillinger, og du vil være længere tid i de enkelt stræk.

Værd at vide

Yin yoga er en yogaform for de fleste. Både for dig med fysiske udfordringer og for dig med en travl og aktiv hverdag. Hver gang slutter vi af med en dejlig afspænding.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 11:30-13:00 EJSA YOGA Charlotte Roost
2 Tirsdag 17.09.2024 11:30-13:00 EJSA YOGA Charlotte Roost
3 Tirsdag 24.09.2024 11:30-13:00 EJSA YOGA Charlotte Roost
Se alle Se færre
Charlotte Roost underviser hos FOF
Underviser

Charlotte Roost

Uddannelse: RYT-certificeret (Registered Yoga Teacher) i klassisk hatha yoga og yin yoga fra KULAyoga.dk.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har flere uddannelser og certificering fra det private erhvervsliv. Den røde tråd har gennemgående været medmenneskelig kontakt, undervisning, salg og hjælp til selvhjælp.

Undervisningserfaring: Jeg har mangeårig erfaring både i det offentlige og private erhvervsliv, hvor jeg har arbejdet med formidling og undervisning: Forskellige undervisnings- og uddannelses funktioner, lærervikar og aktivitetsmedarbejder i kommunalt regi, selvstændig coach og endelig har jeg arbejdet i et projekt under Beskæftigelsesministeriet for socialt ansvar.

Andet: Jeg er nyuddannet i yoga og meget ivrig efter at formidle dens mange facetter for krop og sind. Hathaens styrke, yinens blidhed og egenomsorg, åndedrætsopmærksomhed og ikke mindst den gavnlige virkning på kroppen som helhed. Yoga er en holistisk tilgang til livet – FOR ALLE!