Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Evening yoga (in English)

This class is based on the timeless hatha yoga: Connecting with your body and breath through mindful movement and flow, stretches, twists, balance, and relaxation.

We also practice breathing techniques which are helpful for a strong, flexible, and tension-free body as well as good physical and mental balance.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.08.2024 19:00-20:30 KBH K, Teglgårdstræde Hanne Hee Lange
2 Torsdag 05.09.2024 19:00-20:30 KBH K, Teglgårdstræde Hanne Hee Lange
3 Torsdag 12.09.2024 19:00-20:30 KBH K, Teglgårdstræde Hanne Hee Lange
Se alle Se færre
Underviser

Hanne Hee Lange

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer fra Dansk Yoga, som er en grundig uddannelse over 1 ½ år med udgangspunkt i den klassiske hatha yoga. En tidløs yogaform, der balancerer styrke og smidighed, giver velvære, ro og fornyet energi.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har en baggrund som kulturformidler og bruger min viden om nuancerne i sproget, når jeg underviser. Jeg er optaget af at skabe sammenhæng og balance, pege på forbindelser og invitere til at mærke efter. Anatomi er en vigtig del af min yogauddannelse, og jeg har lært at tilpasse øvelserne, så alle kan få glæde af at være med.

Undervisningserfaring: Jeg underviser i hatha yoga, hensyntagende yoga og yoga på engelsk. Jeg går efter at skabe en rar stemning på mine hold med fokus på frihed og balance i krop og sind.