Skip to content
Kundalini Yoga kursus

Nordic Kundalini Yoga

Har du lyst til at udforske en ny form for yoga? Så er dette hold måske noget for dig.

Nordic kundalini yoga er en moderne udvikling af den traditionelle kundalini yoga og er en dynamisk, feminin, opløftende og meditativ yogaform, som får dig hen i et helt særligt univers. Yogaen integrerer åndedræt, fysik, meditation og mantra i et flow.

Samtidig har vi fokus på at skabe plads til det restorative og afspændende mellem de kraftfulde øvelser. Vi integrerer det sanselige gennem bl.a. aromaterapi og en skøn terapeutisk musik.

Kom og oplev det dejlige flow af energi gennem kroppen, som kundalini yoga giver dig.

Information

  • Dato 05.09.2024-19.12.2024
  • Adresse Foreningshuset Rungstedvej, Hørsholm
    Rungstedvej 23
    2970 Hørsholm
  • Lokale Bevægelseslokale 1
  • Bemærkninger Tæpper, yogamåtter og alt andet nødvendigt udstyr har vi til rådighed i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen yogamåtte og evt. et tæppe til afspændingen. Kom gerne omklædt, da vi har begrænsede omklædningsmuligheder i Foreningshuset. Der er ingen badefaciliteter. Du har mulighed for gratis parkering i området. Det kan dog være vanskeligt at finde en p-plads, beregn derfor lidt ekstra tid, hvis du kommer i bil.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 09:00-10:30 Foreningshuset Rungstedvej, Hørsholm Eva Gibson
2 Torsdag 12.09.2024 09:00-10:30 Foreningshuset Rungstedvej, Hørsholm Eva Gibson
3 Torsdag 19.09.2024 09:00-10:30 Foreningshuset Rungstedvej, Hørsholm Eva Gibson
Se alle Se færre
Underviser

Eva Gibson

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer i Nordic Kundalini (200 timer) ved Lila christine Lutz.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har en uddannelse som pædagog, motorikvejleder, børneyogalærer og ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist børn og familier i yoga gennem de sidste mange år. Kundalini yoga har jeg undervist i siden 2023.

Andet: Jeg er som menneske optaget af at bringe livskraft, positiv energi og glæde ind i mit eget og andres liv. Min egen kundalini yogapraksis har hjulpet mig gennem en stresset periode på en måde, som ingen anden terapiform har kunnet. Kundalini yoga bringer mig tættere på mig selv og støtter og inspirerer mig til at leve et liv, som er sandt og sundt for mig. Det er for mig den største gevinst og effekt af kundalini yoga. Jeg ønsker, du må opleve det samme.