Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Yoga for stressreduktion

Yoga er en fantastisk vej til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, hvis du føler dig stresset. Undervisningen på dette hold er specielt til dig, som har brug for redskaber til at berolige dit nervesystem.

Vi skal arbejde med klassiske yogastillinger med et særligt fokus på fødder, så du kan stå solidt og derved har en bedre jordforbindelse. Vi slutter altid af med en afspænding, hvor vi bruger åndedrættet til at skabe mental ro og klarhed.

Niveau

Holdet kræver ikke forudgående kendskab til yoga.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 19:50-21:00 Søborg, Maglegårds Allé Nana Eichel Bech
2 Onsdag 25.09.2024 19:50-21:00 Søborg, Maglegårds Allé Nana Eichel Bech
3 Onsdag 02.10.2024 19:50-21:00 Søborg, Maglegårds Allé Nana Eichel Bech
Se alle Se færre
Nanna Eichel Bech underviser hos FOF
Underviser

Nana Eichel Bech

Uddannelse: Jeg er under uddannelse til Iyengar yogalærer, en dybdegående yogalæreruddannelse, hvor der er fokus på præcision i stillingerne, sekvensering og brug af simple redskaber. Derudover er jeg uddannet cand. paed. i pædagogisk filosofi.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har praktiseret yoga i mere end 10 år og vil gerne dele min begejstring for yogaen med andre. Det er mit store håb, at jeg ved at introducere andre for grundlæggende teknikker inden for yoga kan dele dette værktøj til at opnå større glæde, koncentration og ro i hverdagen. Som tidligere stressramt har jeg desuden personlig erfaring med, hvordan yoga kan bringe krop og sind tilbage i balance.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med at undervise små hold og enkeltpersoner med særlige behov.