Skip to content
Kundalini Yoga kursus

Kundalini yoga – workshop

Har du allerede erfaring med yoga, og ønsker du at prøver kræfter med kundalini yogaens univers? Så er denne workshop perfekt for dig.

Vi indleder med at styrke krop og bevidsthed gennem en traditionel hatha/vinyasa yogapraksis. Dette inkluderer grundlæggende mobilitetsøvelser, stræk, twists, bøjninger, og indimellem tilføjer vi lidt flow for at stimulere kredsløbet. Åndedrættet i fokus gennem hele praksissen.

Efter en kort afspænding tager vi en lille pause, inden vi går videre til kundalini-delen. Her vil du blive introduceret til kundalini yogaens historie og arbejdet med kundalini-energien i kroppen. Kundalini yoga består af faste øvelsessekvenser kaldet kriyas. Der findes et meget stort antal kriyas, og til workshoppen skal vi sammen lave den kriya, der hedder "grøn energi og nye muligheder2.

Under kriyaen vil der være musik, og du kan vælge enten at følge rytmen eller lade musikken være et akkompagnement – det er helt op til dig. Det vigtigste er, at du lytter til dit åndedræt og lader det guide dig.

Kom og oplev det dejlige flow af energi gennem din krop, som kundalini yoga giver.

Information

  • Dato 21.09.2024-21.09.2024
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 22, 2.sal
  • Bemærkninger Vi sørger for yogamåtter, tæpper og andet udstyr i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen måtte og evt. et tæppe til afspændingen. Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.09.2024 09:00-12:30 FOF Huset, Ordrup Kirstin Rolver
Underviser i yoga Kirstin Rolver
Underviser

Kirstin Rolver

Kirstin Rolver har dyrket yoga i mange år – og har undervist i bl.a. hatha/vinyasa yoga samt gymnastik.

Kirsten siger: »Kundalini yogaen lærte jeg at kende for nogle år siden, og jeg oplevede denne yoga form, som anderledes end traditionel yoga. Gennem den meget aktive integration af åndedrættet i yogaens øvelser, oplever jeg energien strømme i kroppen. Interessen førte til, at jeg for nylig har taget en 1-årig uddannelse hos Lila Cristine Lutz, Nordic Kundalini.

I øvrigt er jeg uddannet i idræt fra Københavns Universitet, en uddannelse jeg har suppleret med diverse kurser og Teacher Training indenfor andre yoga-grene herhjemme og i udlandet. Jeg er tillige certificeret meditations & mindfulness instruktør.