Skip to content
Groove og yinpower – workshop hos FOF København

Chakra-dans og yin yoga for begyndere – efterårsferie

Oplev en unik 3-dages workshop, der kombinerer chakra-dans og yin yoga, perfekt til begyndere. Undervisningen strækker sig over 1,5 time, hvor vi bruger den første time på energifyldt dans og den sidste halve time på afslappende yin yoga.

Chakra-dans

Gennem en times lettilgængelig dans, bliver du guidet gennem bevægelser, der harmonerer med kroppens forskellige energipunkter eller chakraer. Musikken og dansen er designet til at aktivere og balancere dine chakraer, hvilket giver dig mulighed for at mærke energien flyde frit gennem kroppen. Ingen dansetrin er for svære – det handler om at nyde musikken og lade kroppen bevæge sig frit. Du vil mærke, hvordan din puls stiger, og hvordan musklerne bliver godt arbejdet igennem.

Yin yoga

Efter dansen overgår vi til en halv times yin yoga, hvor vi fokuserer på blide stræk og dyb afslapning. Yin yoga hjælper med at strække bindevævet og skabe balance i kroppen efter den energifyldte dans. Hver stilling holdes i lang tid, hvilket giver tid til at finde ro og fordybelse.

Kom og oplev en workshop, der kombinerer bevægelse og afslapning på en måde, der er tilgængelig for alle, uanset niveau.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.10.2024 09:00-10:30 FOF Lyngby Hovedgade Naia Sofia Frost
2 Tirsdag 15.10.2024 09:00-10:30 FOF Lyngby Hovedgade Naia Sofia Frost
3 Onsdag 16.10.2024 09:00-10:30 FOF Lyngby Hovedgade Naia Sofia Frost
Underviser

Naia Sofia Frost

Uddannelse: Certificeret RYT200 yogalærer, Yin yoga uddannelse v. Prana Yoga Shala, Anatomi-uddannelse v. Yoga Medicine – Tiffany Cruischank, Mindfulness-mentor v. Susanne Wexø, GROOVE facilitator v. The World Groove-movement, Berlin NLP-master v. NLP-huset

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har mit eget firma med yoga, meditation m.m. Her underviser jeg både i den offentlige og private sektor med hold og workshops. Oveni har jeg diverse kortere uddannelser indenfor fysiologi, meditation, anatomi, yogafilosofi, ansigtsyoga m.m. Siden jeg var 5 år, har jeg også danset klassisk og moderne ballet med stor glæde. Ved siden af underviser jeg i fransk og engelsk og har arbejdet med det i siden 2004.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2004. Yoga er en stor del af mit liv og jeg har flere hold om ugen i både Hatha og Yin yoga. Jeg underviser unge, voksne og særlige målgrupper såsom Rigspolitiet, seniorer m.m.