Skip to content
foto af tirsdagskoret

Voce libera kor

Vi synger fortrinsvis mindre, flerstemmige sange og repertoiret omfatter alle typer sang. Der lægges vægt på, at du udvikler en sund, uanstrengt stemme og får følelse for det musikalske. Vi arbejder ud fra de to tyske stemmedannelsesskoler Atemart og Stimmenthüllung.

Koret har to formål: At du lærer at synge, og at du finder din egen klang. Det kan være en både krævende og vanskelig proces, da stemmen er meget intimt forbundet med din personlighed og identitet.

Vi arbejder med at synge sammen i koret, mens hver enkel holder deres egen stemme. Du kommer til at opleve vokaler og konsonanter på en levende og meget vedkommende måde, hvor du ret hurtigt får fornemmelsen af, at du kan synge og producere noget, der er musikalsk. Vi arbejder med sang ud fra det princip, at det er enkelt at synge, og at alle kan lære det – alt efter indsats. De udfordringer, der måtte opstå, tager vi løbende hånd om.

Den metode, vi anvender i koret, består i at afklæde stemmen dens tillærte ”gevandter” og søge ind til dens egen klang og lære at acceptere den, før man går videre.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 19:00-20:40 Aurehøj Gymnasium, Gentofte Jens Grønlund
2 Tirsdag 10.09.2024 19:00-20:40 Aurehøj Gymnasium, Gentofte Jens Grønlund
3 Tirsdag 17.09.2024 19:00-20:40 Aurehøj Gymnasium, Gentofte Jens Grønlund
Se alle Se færre
Underviser

Jens Grønlund

Uddannelse: Jeg er cand.mag. i musik og historie.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har spillet klaver det meste af mit liv og har sunget professionelt i kirkekor i 12 år. Derudover har jeg også sunget i kammerkor og i den forbindelse udgivet musik.

Undervisningserfaring: Jeg har mere end 15 års erfaring som gymnasielærer og har tidligere undervist i klaver. Som korleder har jeg erfaring i at lede både kor og ensembler fra min tid som gymnasielærer.

Andet: Jeg brænder for musik, og det har altid været en del af min hverdag eller mit arbejdsliv.