Skip to content
Elektronisk musikproduktion hos FOF København

Logic pro X

Grundlæggende gennemgang og udforskning af Logic’s kæmpe loop- og lydkartotek. 

Vi indspiller real audio (vokaler/guitar/bas) og bruger pitch/flex-edit, samt arbejder med midi-programmering og indspilning af trommer og andre instrumenter. Basal brug af score/node-delen og brug af effekter/EQ.

Desuden lydside til små reklamefilm/kortfilm og Indspilning af arrangement af egen eller selvvalgt sang med instrument og melodi. 

2-4 deltagere.

Medbring din egen laptop med musikprogram installeret og evt. egne høretelefoner. For spørgsmål om lån af computer skal du kontakte din underviser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.11.2024 10:00-14:25 FOF Musikskolen Nørreport Olle Markensten
Oluf Markensten underviser hos FOF København
Underviser

Olle Markensten

Uddannelse: Bachelor i musikproduktion og kandidat i musikalisk design, Kungliga Musikhögskolan, Stockholm.

Andre faglige kvalifikationer: Certifiered i Logic Pro.

Undervisningserfaring: Jeg har 13 års erfaring med at undervise i musikproduktion, sangskrivning, komposition, klaver, filmmusik, live band og musikteori på musikskoler, musikgymnasium og musikkonservatorier.

Andet: Jeg er musikproducent og sangskriver med platin-hits i Danmark og verden. I 2016 flyttede jeg til København (fra Stockholm), hvor jeg fik en publishing og management deal som sangskriver og musikproducent. Jeg har siden arbejdet med nogle af de største artister i Danmark og store artister i Sverige, USA, England, Sydkorea og Canada. Udover dette spiller jeg klaver og har spillet live i mange år med nogle af de største artister i Sverige og Danmark. For mig er musikproduktion, sangskrivning og at spille et instrument forskellige sider af samme mønt. Jeg vil gerne føre det videre i min undervisning, og jeg underviser altid ud fra elevens behov, interesse og mål – med elevens egen kreativitet som udgangspunkt.